Big Brother: Παραμένει πρώτο στην τηλεθέαση – Άλλοι δύο παίκτες μπήκαν στο παιχνίδι

POP UP TEAM
/
6 Σεπτεμβρίου, 2020

Νέα υψηλά σημείωσε για ακόμα μια φορά το Big Brother, το οποίο ήταν πρώτο στην τηλεθέαση στο live της αποχώρησης και είχαμε και την είσοδο δύο νέων παικτών στο reality.

Ειδικότερα σύμφωνα με το δείκτη τηλεθέασης της Nilsen το live αποχώρησης του Big Brother κατέγραψε μέσο όρο 25,2% στο δυναμικό κοινό ενώ στο σύνολο έφτασε το 27,5%, αριθμοί που δεν ξεπερνούν αυτούς της πρεμιέρας, σίγουρα όμως ήταν αρκετοί για να χαρίσουν την πρωτιά στο δημοφιλές reality.

Η πρώτη αποχώρηση και η είσοδος δύο νέων παικτών

Το ενδιαφέρον ήταν ιδιαίτερα μεγάλο καθώς οι τηλεθεατές είχαν συντονιστεί για να παρακολουθήσουν την πρώτη αποχώρηση. Πρώτος από το παιχνίδι έφυγε ο Jay Prodan, ένα αποτέλεσμα που κρίθηκε σε ελάχιστες ψήφους όπως ανακοίνωσε, ο Χάρης Βαρθακούρης.

Η μεγάλη έκπληξη στο live αποχώρησης, ήταν η είσοδος δύο νέων παικτών στο reality, την Βασιλική Χάνου και τον Βλαδίμηρο Νικόλα. Χρήστος Μακρίδης και Άννα Μαρία Ψυχαράκη έμειναν στο παιχνίδι μετά την ψηφοφορία.

Ο Βλαδίμηρος είναι 22 χρονών κι έρχεται από την Κύπρο. Έχει σηκώσει πολλά βάρη και ως personal trainer αλλά και φορτωμένος με ενδοοικογενειακά βάρη, καθώς όπως λέει, “έχει περάσει πολλά”.

Η Βασιλική είναι 53 ετών και μητέρα δυο παιδιών. Όπως δηλώνει η ίδια είναι καλλιτεχνική φύση, ζωγραφίζει και γράφει, αγαπά τη ζωή και είναι “έξω καρδιά”. Μια “αντισυμβατική” μαμά, που όνειρο της, είναι να γίνει σκηνοθέτης όπως λέει.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved