Big Brother: Οι 9 χορηγοί που αποχώρησαν από το ριάλιτι μετά τα περί βιασμού

POP UP TEAM
/
8 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Οικονομική ασφυξία στην παραγωγή προκαλεί η συντεταγμένη αποχώρηση των χορηγών εταιρειών από το reality

Το «τσουνάμι» αντιδράσεων για την χυδαία τοποθέτηση παίκτη του Big Brother περί βιασμού γυναικών, που μεταδόθηκε στον «αέρα» του ριάλιτι, δεν λέει να κοπάσει. Μπορεί η παραγωγή να έδιωξε τον παίκτη από το σπίτι, όμως η φυγή των χορηγών, δεν λέει να τελειώσει, προκαλώντας οικονομική ασφυξία στην τηλεοπτική παραγωγή του ΣΚΑΙ.

Πλέον έχουν αποχωρήσει 9 χορηγοί, απόρροια της δήλωσης του Αντώνη Αλεξανδρίδη, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο ύστερα από την κατάπτυστη τοποθέτησή του.

Αυτοί οι 9 χορηγοί έχουν αποχωρήσει μέχρι τώρα

«Η εταιρεία Rigas Furniture μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να αποσύρει την χορηγία της. Σε μια δύσκολη περίοδο που δοκιμάζονται όλες οι επιχειρήσεις ελέω κορονοϊού η μικρή μας χορηγία για τη διαφήμιση στους τίτλους τέλους του reality θεωρήσαμε ότι θα ήταν κάτι θετικό. Όμως, μια εταιρεία που στο πέρασμα του χρόνου έχει μάθει πρώτα απ΄ όλα να σέβεται τις ανθρώπινες αξίες, ανεξαρτήτως του κόστους δεν μπορεί να πράξει αλλιώς, πόσο μάλλον όταν το management της είναι “γυναικοκρατούμενο”. Ο βιασμός είναι έγκλημα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται ακόμα και όταν αναφέρεται στο βωμό της τηλεθέασης» αναφέρει η Rigas Furniture.

Οικονομική

«Αποσύρουμε τη χορηγία μας από το Big Brother και αναγνωρίζουμε το λάθος μας να συνεργαστούμε με μια εκπομπή που είναι αντίθετη με το ήθος και τις αξίες της εταιρείας μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η NEF NEF.

 

«Μετά την ενημέρωση για το σημερινό καταδικαστέο περιστατικό από συμπεριφορά παίχτη του Big Brother, η εταιρία μας αποχωρεί από την χορηγία της, με γνώμονα το σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη και αξιοπρέπεια. Καταδικάζουμε αντίστοιχες απόψεις και συμπεριφορές οι οποίες δε μας πρεσβεύουν», τονίζει η εταιρεία στρωμάτων Candia.

124

«Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και σεβασμού προς τις γυναίκες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε η εταιρεία Φυτώρια Αντεμισάρη ΑΕ αποσύρει τη χορηγία της στην εκπομπή Big Brother του τηλεοπτικού σταθμού Σκαϊ. Δίνοντας προτεραιότητα στο σεβασμό των ανθρωπίνων αξιών και της αξιοπρέπειας, καταδικάζουμε τόσο το απαράδεκτο αυτό περιστατικό όσο και αντίστοιχες συμπεριφορές και απόψεις οι οποίες δεν μας πρεσβεύουν», αναφέρει η ανακοίνωση από τα ΦΥΤΩΡΙΑ ΑΝΤΕΜΙΣΑΡΗ ΑΕ. 

Με δήλωσή τους αποχωρούν και τα φυτώρια Doctor Plant. «Ως άνθρωποι πρώτα, αλλά και ως εμπλεκόμενοι στην κατασκευή του εξωτερικού χώρου στο σπίτι του big brother ζητούμε το ελάχιστο,που είναι η αποπομπή του παίχτη μετα το αχαρακτήριστο και σοκαριστικό σχόλιο που έκανε και φυσικά μία δημόσια συγνώμη απο το σταθμό! Είναι φυσικό επόμενο να διακοπεί η περαιτέρω συνεργασία! Γνωρίζοντας το ήθος και τις αξίες τους, θεωρούμε βέβαιο,οτι το ίδιο επιθυμούν και οι υπόλοιποι χορηγοί που μας στήριξαν σε αυτό το project (Φυτώρια Αντεμισάρη-pandasports-Γράστις-Lechuza) Οποτε είναι δεδομένη η απόσυρσή τους ταυτόχρονα με τη δική μας!», έγραψαν στο Facebook.

 

Το ίδιο και η εταιρεία φίλτρων νερού Camelot

 

Εξάλλου, τις χορηγίες τους απέσυραν: Η εταιρεία γλαστρών «Lechuza» 

 

και η εταιρεία κατασκευής τεχνητού χλοοτάπητα «Panda Sports»

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved