Σία Κοσιώνη για Big Brother: “Οι γυναίκες δεν είναι αντικείμενα και προφανώς δεν είναι έρμαια στις ορέξεις κανενός”

POP UP TEAM
/
8 Σεπτεμβρίου, 2020

“Οι γυναίκες δεν είναι αντικείμενα και προφανώς δεν είναι έρμαια στις ορέξεις κανενός” είπε η Σία Κοσιώνη σχολιάζοντας το Big Brother.

Η Σία Κοσιώνη, η οποία χθες αρνήθηκε να πάει στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, αν και την είχαν προαναγγείλλει στο τρέιλερ, λόγω του σάλου με το Big Brother, μίλησε για την υπόθεση μέσα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Ως γυναίκα και ως μητέρα που μεγαλώνει αγόρι, είπε ότι ένιωσε σοκ και αποστροφή από το χυδαίο αυτό σχόλιο τονίζοντας ότι αυτά τα σχόλια προσβάλουν τις γυναίκες.

Βέβαια, δεν παρέλειψε να… διευκρινίσει ότι το εμετικό σχόλιο δεν έγινε στην τηλεόραση αλλά στο live streaming του Big Brother.

“Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να περιγράψω το σοκ και την αποστροφή που μου προκάλεσε το χυδαιότατο αυτό σχόλιο στο live streaming του Big Brother, δεν έπαιξε στην τηλεόρασή μας αυτό…

Είναι περιττό να πω ότι μιλώντας σαν γυναίκα, αλλά και ως γυναίκα που μεγαλώνω ένα αγόρι ότι οι γυναίκες προφανώς και δεν είναι αντικείμενα και προφανώς δεν είναι έρμαια στις ορέξεις κανενός.

Τέτοιου είδους αντιλήψεις προσβάλλουν και τις γυναίκες, αλλά και κάθε σκεπτόμενο άντρα. Όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά πρέπει να τα βλέπεις κατάματα, ειδικά όταν είσαι ο ΣΚΑΙ”, είπε η Σία Κοσιώνη.

 http://youtu.be/6RH4JGLH8vU

Οι τηλεθεατές δεν εγκατέλειψαν το Big Brother
Όπως φαίνεται, παρά τις έντονες αντιδράσεις, ήταν ελάχιστοι οι τηλεθεατές που γύρισαν την πλάτη τους στο Big Brother, αφού έχασε ένα μικρό ποσοστό τηλεθέασης.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το βράδυ της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου, το πρώτο επεισόδιο του Big Brother μετά την κατακραυγή συγκέντρωσε ποσοστό τηλεθέασης 23.1% στο γενικό σύνολο και 23.9% στο δυναμικό κοινό, έχοντας απωλέσει λίγες μονάδες.

Να σημειώσουμε ότι το επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής έκανε τηλεθέαση 25,2% στο δυναμικό και 27,5% στο γενικό.

Δηλαδή η τηλεθέαση υποχώρησε περίπου δύο μονάδες.

Το πώς θα διαμορφωθεί η τηλεθέαση, θα το δουμε τις επόμενες ημέρες.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved