Ιρίνα Σάικ: To αψεγάδιαστο κορμί και η σέλφι από τα “βάθη” της κρεβατοκάμαρας της

POP UP TEAM
/
14 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η απόλυτη Ρωσίδα καλλονή Ιρίνα Σάικ διατηρεί ένα αψεγάδιαστο κορμί, ενώ η φυσική ομορφιά της είναι αδιαπραγμάτευτη.

Τον καλύτερο τρόπο για να πει “καλημέρα” στους 13,9 εκατομμύρια followers της στο Instagram επέλεξε την Κυριακή το πρωί η Ρωσίδα καλλονή Ιρίνα Σάικ.

Το 34χρονο μοντέλο από τη Ρωσία φόρεσε τα εσώρουχά της και τράβηξε μια selfie μέσα στην κρεβατοκάμαρά της παίρνοντας και μια πόζα για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη “θερμοκρασία”.

Η απόλυτη καλλονή και μητέρα μιας κόρης, διατηρεί ένα αψεγάδιαστο κορμί ενώ έχει μια αδιαπραγμάτευτη φυσική ομορφιά.

View this post on Instagram

@intimissimiofficial ? #Intimissimi #Adv

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Η ίδια, εκτός από το θεϊκό κορμί της, έχει γίνει διάσημη και χάρις στο πρόσωπό της, το οποίο είναι απολύτως φυσικό, χωρίς καμία αισθητική παρέμβαση.

Η Ιρίνα Σάικ ως παιδί
Το ότι η Ιρίνα Σάικ είναι μια πανέμορφη γυναίκα με φυσική ομορφιά, αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία. Πράγματι, η 34χρονη ήταν μια κούκλα από μικρή.

 rina6

Η απόρριψη λόγω κιλών, η πείνα και η ζωή με 40€ την εβδομάδα
Μην φανταστείτε βέβαια ότι η ζωή της Ιρίνα Σάικ ήταν πάντα λαμπερή και ρόδινη όπως είναι σήμερα. Όπως έχει η ίδια εξομολογηθεί, την απέρριπταν επειδή δεν ήταν πολύ αδύνατη, ζούσε με 40 ευρώ την εβδομάδα και μοιραζόταν με άλλες κοπέλες μια κούπα ρύζι.

Ο πατέρας της ήταν ανθρακωρύχος και πέθανε όταν η Ιρίνα ήταν μόλις 14 χρόνων. Η μητέρα της ήταν πιανίστρια και εργάζονταν ως δασκάλα μουσικής. Πριν πάρει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς στο Τσελιαμπίνσκ το 2004, δεν είχε ποτέ φωτογραφηθεί για κάποιο περιοδικό μόδας.

Στο Παρίσι έφθασε σε ηλικία των 20 χρόνων, με την εντύπωση ότι θα δουλέψει για κάποιον κατάλογο ρούχων και θα επιστρέψει στο σπίτι της. “Δεν είχα ιδέα τι σήμαινε το να κάνεις επιδείξεις”, είπε στο βρετανικό περιοδικό, “δεν μιλούσα αγγλικά, αλλά ήθελα να στείλω κάποια χρήματα στην οικογένεια μου”.

rina

Τα πρώτα χρόνια στην Ευρώπη δεν ήταν καθόλου εύκολα για την 32χρονη Ιρίνα.

Το μοντέλο μοιραζόταν ένα μικρό διαμέρισμα με άλλες κοπέλες και έπρεπε να ζει με περίπου 40 ευρώ την εβδομάδα.

 “Την Κυριακή μοιραζόμασταν όλα τα κορίτσια ένα μπολ με ρύζι γιατί δεν είχαμε χρήματα για να αγοράσουμε περισσότερα τρόφιμα. Αυτές ήταν πράγματι δύσκολες στιγμές, αλλά όλες ήμασταν χαρούμενες”, θυμάται.

 

rina5

“Τώρα όταν έρχομαι στο Παρίσι για δουλειά έχω οδηγό που με πηγαινοφέρνει, μένω σε ωραία ξενοδοχεία, όμως οι δυσκολίες που πέρασα στην αρχή με βοήθησαν να καταλάβω ότι στη ζωή δεν υπάρχει τίποτα εύκολο ή προφανές”, δηλώνει το μοντέλο.

 Ακόμα, η Ιρίνα εκμυστηρεύεται ότι στην αρχή της καριέρα της την απέρριπταν λόγω των καμπυλών της.

irna3

“Τα άλλα κορίτσια ήταν πολύ αδύνατα και έκαναν πασαρέλα, ενώ εμένα δεν με επέλεγαν επειδή δεν χωρούσα στα μικρά μεγέθη των ρούχων, είχα πλούσιο στήθος και ελιές στο δέρμα μου”, θυμάται… ενώ σήμερα είναι από τα κορυφαία μοντέλα στον κόσμο.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved