The Bachelor: Παίκτρια χτυπούσε με μανία το κεφάλι της στον τοίχο- Πανικός στο σπίτι

POP UP TEAM
/
17 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο εγκλεισμός στο Bachelor και η πίεση φαίνεται πως έβγαλαν την παίκτρια εκτός εαυτού και άρχισε να χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο

Πανικός προκλήθηκε στο σπίτι του Bachelor καθώς παίκτρια του ριάλιτι φαίνεται πως βγήκε εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να χτυπήσει με μανία το κεφάλι της στον τοίχο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι συμπαίκτριές της προσπάθησαν να την ηρεμήσουν, ενώ από τις φωνές τους διακόπησαν χθες βράδυ τα γυρίσματα.

Επί τόπου έσπευσε ο διευθυντής παραγωγής αλλά και άλλα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, καθώς και γιατροί.

Κατά τις ίδιες πηγές, αιτία του κακού ήταν ο εγκλεισμός και η πίεση από τη διαδικασία την αποχώρησης που οδήγησαν τη διαγωνιζόμενη σε αυτό το ξέσπασμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίστηκε και μάλιστα πολύ σοβαρά.

http://youtu.be/uKIGeTWAWvc

Η πρώτη συνέντευξη του Βασιλάκου – “Καρφώνει” τις παίκτριες
Πάντως το περιβάλλον μέσα στο παιχνίδι φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, όπως προέκυψε και από την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, πρωταγωνιστής του ριάλιτι.

Ο γοητευτικός εργένης είχε μιλήσει στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λέγοντας πως προσπαθεί να δώσει χρόνο σε όλες τις κοπέλες, να τις καταλάβει και να μιλήσει μαζί τους. “Και όταν γίνεται αυτό μπροστά σε όλες, υπάρχουν άλλες κοπέλες που έρχονται και μας διακόπτουνε, σπρώχνει η μία την άλλη” σημείωσε, “καρφώνοντας” τις κυρίες της έπαυλης που διεκδικούν την καρδιά του.

“Ευαίσθητοι άνδρες όπως εγώ, θα ήταν πολύ δύσκολο να το διαχειριστούν” τόνισε.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποκάλυψε μεταξύ άλλων την πιο δύσκολη στιγμή του έως τώρα στο ριάλιτι η οποία δεν είναι άλλη από την “Τελετή των Ρόδων”. “Όταν έρχεται εκείνη η στιγμή, στο να φύγει μία κοπέλα, θέλω να εξαφανιστώ, να ανοίξει η γη και να με καταπιεί” είχε πει χαρακτηριστικά.

http://youtu.be/AuQ8MCpapbA

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved