Κάρλα Μπρούνι ως Πρώτη Κυρία : “Φοβόμουν ότι ο σύζυγός μου θα σκοτωθεί”

POP UP TEAM
/
24 Σεπτεμβρίου, 2020

Η Κάρλα Μπρούνι εξομολογήθηκε ότι φοβόταν συνεχώς και πέρασε πέντε μαρτυρικά χρόνια ως Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

Η Κάρλα Μπρούνι πολύ πριν γίνει η σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί και Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα supermodel στον κόσμο.

Η ίδια έχει εξομολογηθεί ότι η φυσική ομορφιά της ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη στη ζωή της αφού της έδωσε δουλειές, διασημότητα και φυσικά χρήματα.

Εκτός από το μόντελινγκ, η Ιταλο-Γαλλίδα καλλονή ασχολήθηκε και με το τραγούδι και έχει κυκλοφορήσει πολλούς δίσκους.

carla2

Και μετά ήρθε ο Σαρκοζί
Ένας ρόλος που δεν περίμενε να αναλάβει ήταν αυτός της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας, κάτι που συνέβη όταν ο σύζυγός της Νικολά Σαρκοζί έγινε πρόεδρος της Γαλλίας την περίοδο 2007-2012.

Τώρα, η 52χρονη εξομολογείται ότι ο ρόλος της Πρώτης Κυρίας δεν ήταν καθόλου ρόδινος για την ίδια, αφού πέρασε δύσκολα.

Σε νέα της συνέντευξη η Κάρλα Μπρούνι παραδέχτηκε ότι “φοβόταν συνεχώς” κατά τη διάρκεια των πέντε χρόνων που έζησε ως Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

Μιλώντας στην καθημερινή εκπομπή Quotidie, εξομολογήθηκε ότι “φοβόταν συνεχώς” ότι ο σύζυγός της Νικολά Σαρκοζί θα έπεφτε θύμα δολοφονικής επίθεσης κατά τη διάρκεια της πενταετούς θητείας του ως προέδρου, κάτι που της δημιουργούσε τρομερό άγχος.

Ακόμα, αν και η ίδια φαινόταν σίγουρη και με μεγάλη αυτοπεποίθηση, φοβόταν συνεχώς ότι θα κάνει λάθος. Παρόλα αυτά τόνισε ότι ήταν τιμή της που υπηρέτησε ως Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και έχει πολύ καλές αναμνήσεις.

carla3

“Ήμουν εύκολος στόχος”
“Ήταν μια εξαιρετική περίοδος, αλλά φοβόμουν όλη την ώρα. Φοβόμουν για τον άντρα μου, φοβόμουν τον εαυτό μου, ότι θα έκανα κάτι που δεν έπρεπε να κάνω.

Φοβόμουν κάποιον που θα κατασκεύαζε μια ψεύτικη ιστορία. Είναι τόσο υψηλός ρόλος που ένιωσα ότι ήμουν στόχος “.

“Φοβόμουν ότι ο σύζυγός μου θα σκοτωθεί”
Εκτός από την διαρκή προσοχή του κοινού και του Τύπου, η Μπρούνι φοβόταν ότι θα συνέβαινε κάτι πολύ σοβαρό στον σύζυγό της ή στην ίδια.

“Φοβόμουν ότι θα σκοτωθεί ή ότι θα του συμβεί κάτι πολύ σοβαρό. Ανησυχούσα για το βάρος όλων αυτών των σημαντικών ζητημάτων στους ώμους του και ότι θα ήμασταν υπεύθυνοι για αυτά “.

Συνεχίζοντας, η Μπρούνι είπε ότι παρά την αγχωτική αυτή περίοδο, δεν μετανιώνει για τα χρόνια που πέρασε ως Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

carla4

Οι απίστευτες επιστολές στον Πρόεδρο
Κλείνοντας τη συνέντευξη, η Κάρλα Μπρούνι θέλησε να… ελαφρύνει λίγο το κλίμα και μίλησε για τις επιστολές που δεχόταν ο σύζυγός της ως Πρόεδρος, με τον κόσμο να τον κατηγορεί για τη βροχή ή τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, πράγματα στα οποία δεν είχε κανέναν έλεγχο.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved