JLo & Michelle Obama σ’ ένα απολαυστικό live video: Μιλούν για την εκπαίδευση των παιδιών τους

POP UP TEAM
/
27 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ένα απολαυστικό instagram live video που πρέπει να δεις!

Καραντίνα, μέτρα, πανδημία, τηλεργασία, εκπαίδευση στο σπίτι, όλα έχουν μπει στο μπλέντερ του COVID-19 και σε αυτή τη δίνη δεν είμαστε οι μόνοι που προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους.

Οι celebrities βιώνουν ακριβώς το ίδιο και έτσι, σε ένα instagram live video που ανέβασε η Michelle Obama στον προσωπικό της λογαριασμό, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μίλησε με την Jennifer Lopez για τις προκλήσεις της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Η Jenny ανέφερε πως ουσιαστικά η Emma και ο Max μένουν σπίτι, έχοντας το επονομαζόμενο “homeschooling”, μέχρι εκείνη να νιώσει και να σιγουρευτεί πως είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλές να τα στείλει πίσω στο σχολείο.

Στα μικρά της φαίνεται πως λείπει αρκετά το σχολικό περιβάλλον, τους λείπουν σίγουρα οι φίλοι τους, οπότε η Jennifer προσπάθησε να κρατήσει ανοιχτή τη θέση τους στο σχολείο που τα έχει εγγράψει, ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν όταν αυτό κριθεί σωστό.

Από τη δική της πλευρά, η Michelle ανέφερε πως αυτές οι συνθήκες και το σύστημα είναι αρκετά περίπλοκα, όμως και οι δύο συμφώνησαν πως τουλάχιστον το ένα καλό που έχει βγει από αυτή την κατάσταση είναι πως μπορούν να περνούν περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τα παιδιά τους.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved