Σάλος με τη διαφήμιση τζιπ στο Ηρώδειο από τον Σάκη Ρουβά – Η συγγνώμη του τραγουδιστή

POP UP TEAM
/
28 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Σάλος προκλήθηκε στο διαδίκτυο από την διαφήμιση αυτοκινήτου που έκαναν ο Σάκης Ρουβάς και γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία , έξω από την κεντρική είσοδο, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.

“Έτοιμος για βόλτα” έγραφε στην ανάρτησή του με χάσταγκ #mbambassador και #mercedesbenz, με τους χρήστες του διαδικτύου να διαβάζουν πως “ο χρήστης Sakis Rouvas βρίσκεται στην τοποθεσία Odeon of Herodes Atticus”.

Η διαφήμιση είχε ανέβει στα social media του δημοφιλούς τραγουδιστή, με τα likes να “πέφτουν βροχή”. Ωστόσο, δυόμισι ώρες αργότερα η διαφημιστική ανάρτηση “κατέβηκε”, λόγω των έντονων αντιδράσεων.

Μεταξύ άλλων, η κριτική στρεφόταν και προς το Υπουργείου Πολιτισμού αλλά και το ΚΑΣ που επέτρεψαν να γίνει κάτι τέτοιο στον χώρο του Ηρωδείου, ωστόσο σήμερα, το Υπουργείο Πολιτισμού, με ανακοίνωσή του, ενημέρωσε πως η συγκεκριμένη διαφήμιση της Mercedes με τον Σάκη Ρουβά δεν είχε λάβει σχετική άδεια.

sakis 2358723

Λίγο αργότερα, ο τραγουδιστής διέγραψε την ανάρτησή και το υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε ότι η επίμαχη διαφήμιση δεν είχε την σχετική αδειοδότηση και, ως εκ τούτου, η Εφορεία Αρχαιοτήτων της Αθήνας θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες διατάξεις. 

Ο Σάκης Ρουβάς ανάρτησε ένα story στο Instagram όπου κάνει λόγο για «άστοχη προωθητική ανάρτηση», προσθέτοντας πως ο σεβασμός του στα μνημεία είναι «δεδομένος και αναμφισβήτητος».

«Η συναυλία μου με τη Σόνια Θεοδωρίδου στο Ηρώδειο ήταν μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων, για την ευκαιρία που μου δόθηκε να τραγουδήσω στον εμβληματικό αυτό χώρο. Λυπάμαι που αυτή η στιγμή μου συνδέθηκε, δυστυχώς, και μία άστοχη προωθητική ανάρτησή μου στα social media μου, σχετική με τη συνεργασία μου με εταιρεία η οποία ουδεμία γνώση είχε», γράφει ο Σάκης Ρουβάς.«Αμέσως μόλις αντιληφθήκαμε το σφάλμα, η ανάρτηση κατέβηκε, καθώς ο σεβασμός μου στα μνημεία και στην πολιτιστική μας κληρονομιά είναι δεδομένος και αναμφισβήτητος. Ζητώ συγγνώμη, για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε», καταλήγει. 

1666261 sakis

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού

“Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από τον Ν. 3028/2002 διατάξεις”, αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε ανάρτηση φωτογραφίας στα social media του τραγουδιστή να παρκάρει μία Mercedes στο Ηρώδειο.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved