Έλεν Μίρεν : «Δεν μου έχουν απομείνει και πάρα πολλά χρόνια ζωής, έτσι; Οπότε το καλό που μας θέλω, ο Τέιλορ να είναι η αγάπη της ζωής μου»

POP UP TEAM
/
28 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Μια νέα, σπάνια δημόσια εμφάνιση της Έλεν Μίρεν και του συζύγου της, Τέιλορ Χάκφορντ, στο Monte Carlo Gala for Planetary Health, μια φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνει ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό για την προστασία του περιβάλλοντος, μας θύμισε την ιστορία του γάμου τους, που το ζευγάρι έχει κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλο που είναι παντρεμένοι από το 1997.

Ο Χάκφορντ, Αμερικανός σκηνοθέτης και παραγωγός που μεταξύ άλλων έχει υπογράψει την οσκαρική ταινία «Ray», για τη ζωή του θρυλικού μουσικού Ρέι Τσαρλς, γνωρίστηκε με την οσκαρική ηθοποιό το 1985, όταν τη σκηνοθετούσε στην ταινία «Λευκές Νύχτες». Ο σκηνοθέτης μετρούσε ήδη δύο γάμους, από τους οποίους είχε αποκτήσει δύο γιους, ενώ η ηθοποιός δεν είχε παντρευτεί μέχρι τότε.

Η πρώτη τους συνάντηση μάλιστα, στην οντισιόν, δεν πήγε πολύ καλά. Η Μίρεν ήταν ψυχρή, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Χάκφορντ. «Ήταν ένας παράξενος τρόπος να τη γνωρίσεις, γιατί είναι αξιαγάπητος άνθρωπος» θυμάται σήμερα ο σκηνοθέτης. «Αλλά δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα της».

Επισημοποίησαν τη δική τους σχέση μετά από 11 χρόνια, καθώς μέχρι τότε η Μίρεν δήλωνε ότι δεν ήθελε ποτέ να παντρευτεί. Σε μια μεταγενέστερη συνέντευξή της, εξηγούσε τη μεταστροφή της: «Είχα επιλέξει πολύ συνειδητά τη δουλειά μου αντί για τις σχέσεις, τη στιγμή που γνώρισα τον Τέιλορ. Τότε ήμουν 38 ετών, σε αρκετά μεγάλη ηλικία. Τελικά παντρευτήκαμε γιατί συνειδητοποιήσαμε ότι θα ήμασταν μαζί για πάντα. Για νομικούς λόγους, παρά για οτιδήποτε άλλο. Ανέκαθεν έλεγα ότι δεν είχα τίποτα εναντίον του γάμου, απλά δεν ήταν ποτέ του γούστου μου, σαν τα παντζάρια».

«Είχα επιλέξει πολύ συνειδητά τη δουλειά μου αντί για τις σχέσεις, τη στιγμή που γνώρισα τον Τέιλορ. Τότε ήμουν 38 ετών, σε αρκετά μεγάλη ηλικία»

Μιλώντας πιο πρόσφατα, στην εκπομπή Today, για τη σχέση της με τον Τέιλορ, η Μίρεν αστειεύτηκε με το γνωστό, απολαυστικό πνεύμα της: «Δεν μου έχουν απομείνει και πάρα πολλά χρόνια ζωής, έτσι; Οπότε το καλό που μας θέλω, ο Τέιλορ να είναι η αγάπη της ζωής μου».

Εκ των υστέρων πάντως, η Μίρεν θεωρεί πλεονέκτημα το γεγονός ότι δεν γνώρισε το σύζυγό της νωρίτερα: «Το μεγάλο πλεονέκτημα του να βρίσκεις τον σύντροφό σου αργότερα στη ζωή είναι ότι αναγνωρίζεις πως είναι ο σύντροφός σου. Αναγνωρίζεις τη συντροφικότητα στη σχέση, όπως και την αγάπη και το πάθος και όλα τα άλλα συναισθήματα».

Δείτε τους να μιλούν, σε παλαιότερη συνέντευξη, για μια σπάνια κινηματογραφική συνεργασία τους:

 http://youtu.be/ObNIKVvr0VY

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved