Η Γκουίνεθ Πάλτροου πόζαρε γυμνή για τα 48α γενέθλιά της

POP UP TEAM
/
29 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Gwyneth Paltrow γιόρτασε τα 48α γενέθλιά της με τον καλύτερο τρόπο: έβγαλε τα ρούχα της και πόζαρε γυμνή σε μία εντυπωσιακή φωτογραφία που μοιράστηκε στο Instagram.

“Τίποτα περισσότερο από το κοστούμι των γενεθλίων μου σήμερα…Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ για τις ευχές και ευχαριστώ το απίστευτο body butter του @goop που με έκανε να πιστέψω ότι μπορώ ακόμα να βγάλω τα ρούχα μου” έγραψε η εορτάζουσα.

 

Μέσα σε μία ώρα, η εντυπωσιακή φωτογραφία της Gwyneth συγκέντρωσε πάνω από 380 χιλιάδες likes και δεκάδες σχόλια από followers που εξέφρασαν τόσο τον θαυμασμό τους όσο και τις ευχές τους. Το πιο αστείο από αυτά προέρχεται από την κόρη της Paltrow, την Apple, η οποία έγραψε με κεφαλαία γράμματα “Μαμά”, προκαλώντας τα γέλια της μητέρας της.

Η Paltrow έχει μιλήσει ανοιχτά για τη γήρανση και τις τεχνικές που χρησιμοποιεί για τη φροντίδα του δέρματός της. Σε μια selfie που ποζάρει χωρίς μακιγιάζ, η ηθοποιός αποκάλυψε: “Η αντιμετώπιση της γήρανσης είναι μια πολυεπίπεδη εμπειρία. Φροντίζω καλά το δέρμα μου, ενυδατώνομαι και ασκούμαι, αλλά μερικές φορές ένα κορίτσι χρειάζεται λίγη επιπλέον βοήθεια”.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved