Chrissy Teigen και John Legend θρηνούν στο Instagram για τον χαμό του μωρού τους

POP UP TEAM
/
2 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Chrissy Teigen και ο John Legend ενημέρωσαν με ανάρτηση στο Instagram ότι έχασαν το μωρό που περίμεναν.

Με μία ανάρτηση στο Instagram το πρώην μοντέλο Κρίσι Τέιγκεν (Chrissy Teigen) και ο σύζυγός της βραβευμένος μουσικός Τζον Λέτζεντ (John Legend) ενημέρωσαν τους ακολούθους και θαυμαστές τους ότι, δυστυχώς, έχασαν το αγοράκι που περίμεναν και το οποίο φώναζαν Τζακ. Η εγκυμοσύνη της Τέιγκεν ήταν δύσκολη και πρόσφατα είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Η Κρίσι Τέιγκεν με μια σπαρακτική σειρά φωτογραφιών από το νοσοκομείο έγραψε το δικό της μήνυμα για την τραυματική εμπειρία που βίωσε με τον σύζυγό της: «Είμαστε σοκαρισμένοι από τον βαθύ πόνο, έναν πόνο τον οποίο έχεις μόνο ακουστά. Τον πόνο αυτό, που δεν είχαμε ξαναβιώσει.

Δεν μπορέσαμε ποτέ να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις πολλές μεταγγίσεις αίματος. Δεν ήταν αρκετό αυτό» έγραψε το πρώην μοντέλο, σε μία ανάρτηση που έφτασε τα 5 εκατομμύρια views.

Chrissy Teigen John Legend01

Δεν αποφασίζουμε ποτέ για τα ονόματα των μωρών μας μέχρι την τελευταία στιγμή μετά τη γέννησή τους. Λίγο πριν φύγουμε από το νοσοκομείο. Αλλά, για κάποιο λόγο, αρχίσαμε να αποκαλούμε αυτόν τον μικρό άνθρωπο που βρισκόταν στην κοιλιά μου, Jack. Έτσι, θα είναι πάντα ο Jack για εμάς. Ο Jack πάλεψε τόσο σκληρά για να είναι μέρος της μικρής μας οικογένειας και θα είναι, για πάντα. Για τον Jack μας: Λυπάμαι που στις πρώτες στιγμές της ζωής σου συνάντησες τόσες πολλές επιπλοκές. Που δεν μπορέσαμε να σου προσφέρουμε το σπίτι που χρειάζεσαι για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε πάντα.

Chrissy Teigen John Legend03

Ακολούθησε το Έθνος στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
Ευχαριστούμε όλους, όσοι μας έστειλαν τη θετική τους ενέργεια, τις σκέψεις και τις προσευχές τους. Αισθανόμαστε όλη την αγάπη σας και σας εκτιμούμε πραγματικά. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη ζωή που έχουμε. Για τα υπέροχα μωρά μας, τη Luna και τον Miles, για όλα τα καταπληκτικά πράγματα που μπορούμε να ζούμε. »Αλλά δεν μπορεί η κάθε μέρα μας να είναι ηλιόλουστη. Σε αυτές τις πιο σκοτεινές μέρες, θα θρηνούμε, θα κλαίμε σπαρακτικά. Αλλά θα αγκαλιάσουμε και θα αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον, ακόμα πιο δυνατά. Και θα το ξεπεράσουμε.»

Chrissy Teigen John Legend04

O John Legend και η Chrissy Teigen, είχαν αποκαλύψει στις 14 Αυγούστου ότι περίμεναν το τρίτο τους μωρό μέσω ενός βίντεοκλιπ του τραγουδιστή. Στο τέλος του βίντεο του τραγουδιού «Wild» Teigen και Legend κρατούν την φουσκωμένη κοιλιά προϊδεάζοντας το κοινό για το νέο μωρό.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved