H εξομολόγηση της Νταϊάνα στον Ουίλιαμ ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας ενώ ήταν έγκυος σε εκείνον

POP UP TEAM
/
8 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ένα νέο, βιογραφικό βιβλίο φέρνει στο φως άγνωστες πτυχές της σχέσης του Χάρι με τον Ουίλιαμ, αποδεικνύοντας ότι δεν φταίει η Μέγκαν για τη ρήξη.

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η κόντρα ανάμεσα στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι ξεκίνησε με αφορμή την εισβολή της Μέγκαν Μαρκλ στη βασιλική οικογένεια, και κορυφώθηκε όταν εκείνος αποσχίστηκε από την οικογένειά του και ακολούθησε την αγαπημένη του στην Αμερική.

Ωστόσο, ένα νέο βιβλίο για της ζωή τους με τίτλο «Γουίλιαμ και Χάρι: Η μάχη των δύο αδερφών» αναφέρει ότι τα αδέλφια είχαν κακές σχέσεις και ήταν σε πόλεμο από την εφηβική τους ηλικία.

Η ζωή τους άρχισε να διαταράσσεται ενώ παρακολουθούσαν την κακή σχέση των γονιών τους και τα δημοσιεύματα που γράφονταν για αυτό το θέμα.

 Οι εξωσυζυγικές σχέσεις του Καρόλου και της Νταϊάνα έκαναν πρωτοσέλιδα και τα παιδιά δεν ένιωθαν άνετα.

View this post on Instagram

20th March 1983 Princess Diana and Prince Charles land in Australia to start their 6 week tour of Australia and New Zealand. Being the “hands on” mother she was, Diana insisted that young Prince William came along. Something that was completely out of the ordinary at the time, since Royal children were always left at home. But Diana decided to go against protocol and take her mothering skills aboard. With the wind in her hair and a smile on her face, Diana stepped off the Royal plane ready to embrace her first International Royal tour since becoming the Princess of Wales. ✈️?? (I have decided to start to Doing “Art of the Week”. Every Friday you have the chance to have your Diana art featured on my page + shout outs in my story. DM in your fan art to enter)

A post shared by ???????? ????? (@diana.princess.wales) on

Από το 1992 και μετά τα δύο αδέλφια βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να παρακολουθούν τις συγκρούσεις των γονέων τους με αναλυτικές λεπτομέρειες στις τηλεοπτικές οθόνες και στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Η αποκάλυψη της Νταϊάνα
Είναι προφανές, ότι και οι δυο γονείς δεν αναλογίστηκαν πόσο πλήγωναν τα παιδιά τους όταν εξέθεταν με αυτό τον τρόπο την κακή τους σχέση, το μόνο που είχαν στο μυαλό τους ήταν ο ένας να βγάλει το μάτι του άλλου.

Μάλιστα, η Νταϊάνα έφτασε σε σημείο να αποκαλύψει στον γιο της Γουίλιαμ ότι είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει όταν ήταν τριών μηνών έγκυος: «Προσπάθησα να μας σκοτώσω και τους δύο όταν σε κουβαλούσα ρίχνοντας τον εαυτό μου κάτω από τις σκάλες», του είχε πει.

Λίγο καιρό αργότερα η Νταϊάνα δήλωνε δημοσίως ότι η ζωή της με τον Πρίγκιπα Τσαρλς ήταν «πραγματικό βασανιστήριο», ενώ το 1994 τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, όταν τόσο ο Κάρολος όσο και η Νταϊάνα εξομολογήθηκαν δημοσίως ότι είχαν εξωσυζυγικές σχέσεις κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Πρώτος το έκανε ο πρίγκιπας Κάρολος οποίος παραδέχτηκε ότι είχε σχέση με την Καμίλα κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε ζωντανή μετάδοση.

Ακολούθησε η αποκάλυψη της σχέσης της Νταϊάνα με τον Τζέιμς Χιούιτ. Αυτό ήταν μεγάλη απογοήτευση για τα παιδιά, καθώς είχαν περάσει πολλές ώρες με τον “θείο Τζέιμς” όπως τον φώναζαν και δεν περίμεναν ότι είχε τέτοιου είδους σχέση με τη μητέρα τους.

Ο Γουίλιαμ παρακολούθησε τη συνέντευξη της μητέρας του και ένιωσε προδομένος.

Μάλιστα, ο υπηρέτης που βρισκόταν εκεί, βρήκε τον Γουίλιαμ πεσμένο στον καναπέ με μάτια κόκκινα από το κλάμα. Και όταν η μητέρα του τηλεφώνησε λίγο αργότερα, ο Γουίλιαμ αρνήθηκε να της μιλήσει. Ήταν τόσο θυμωμένος μαζί της.

Τότε ο Γουίλιαμ έκανε ένα μεγάλο ξέσπασμα. Ήταν έξαλλος με τη μητέρα του που είχε μιλήσει τόσο άσχημα για τον πατέρα του, και για όσα είχε πει για τον Χιούιτ. Άρχισε να φωνάζει και να κλαίει και, όταν προσπάθησε να τον αγκαλιάσει την απομάκρυνε. Την επόμενη μέρα, ο Γουίλιαμ ζήτησε συγγνώμη από τη μητέρα του για τη συμπεριφορά του, αλλά η Νταϊάνα ένιωσε ότι είχε γίνει ανεπανόρθωτη ζημιά.

«Τι έχω κάνει; Τι έκανα στα παιδιά μου;», αναρωτήθηκε τότε η Νταϊάνα συνειδητοποιώντας τον πόνο και τη μακροχρόνια συναισθηματική βλάβη που είχε προκαλέσει στα παιδιά της.

View this post on Instagram

30th August 1997 While in Paris Diana made a phone call to her sons who where up in Scotland for the Summer, while they were in the garden. Little did the boys know this phone call would be the last one they would make to their mother. “Harry and I were in a desperate rush to say goodbye, you know, ‘see you later’ … if I’d known now obviously what was going to happen I wouldn’t have been so blase about it and everything else. But that phone call sticks in my mind, quite heavily.” -Prince William “Looking back on it now, it’s incredibly hard, I’ll have to sort of deal with that for the rest of my life. Not knowing that was the last time I was going to speak to my mum, how differently that conversation would have panned out if I’d had even the slightest inkling her life was going to be taken that night.” -Prince Harry

A post shared by ???????? ????? (@diana.princess.wales) on

Η κακή σχέση ανάμεσα στα δύο αδέλφια
Από εκεί και πέρα, ο Γουίλιαμ και ο Χάρι δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις, ενώ το βιβλίο “Γουίλιαμ και Χάρι: Η μάχη των δύο αδερφών” το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου και γράφτηκε από τον Ρόμπερτ Λέισι, βασιλικό ρεπόρτερ-ιστορικό και σύμβουλο της γνωστής σειράς του Netflix “Το Στέμμα” το επιβεβαίωσε.

Στο βιβλίο του, μιλά για τη δύσκολη ενηλικίωση των παιδιών μετά τον χαμό της μητέρας τους Νταϊάνα, και τις καταχρήσεις με αλκοόλ και κάνναβη του Χάρι.

Το βιβλίο υποστηρίζει ότι η βασιλική οικογένεια «εγκατέλειψε» τον μικρότερο αδερφό στα δύσκολα εφηβικά του χρόνια.

Και κάπου εκεί δημιουργήθηκε το μεγάλο ρήγμα στη σχέση των δυο.

Ο Χάρι ένιωθε ότι δεν έχει στήριγμα από τον μεγάλο του αδερφό, ενώ ο Γουίλιαμ πίστευε ότι ο Χάρυ ξεφεύγει από τον ρόλο του στην βασιλική οικογένεια.

Και υποστηρίζει ότι αυτή η διαφωνία ανάμεσα στα δύο αδέρφια πρέπει να θεραπευτεί για να μην προκληθεί μεγάλη ζημιά στη μοναρχία. Αναφέρει συγκεκριμένα:

«Η ιδέα της σύγχρονης βασιλικής οικογένειας βασίστηκε στην ιδέα αυτών των δύο αδερφών. Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσει κανείς είναι ότι ολόκληρη η στρατηγική της μοναρχίας βασίστηκε στο να μένει ενωμένη. Η Μέγκαν Μαρκλ τα άλλαξε όλα αυτά». 

Για την Αμερικανίδα πρώην ηθοποιό και νυν δούκισσα του Σάσεξ αναφέρει:

«Είναι δύσκολη. Έχει ένα απίστευτο κι επικίνδυνο βαθμό αυτοπεποίθησης. Αλλά το παλάτι το εξέλαβε αυτό πολύ λάθος, όπως κάνει πάντα με τα δεύτερα παιδιά. Αντιμετωπίζουν πάντα το δεύτερο παιδί άσχημα, για να μην πω σκληρά. Το ίδιο συνέβη με την πριγκίπισσα Μαργαρίτα. Όπως και με τον πρίγκιπα Άντριου. Είναι ο κληρονόμος και ο εφεδρικός. Δεν ξέρουν απλά τι να κάνουν με τους δεύτερους. Και σίγουρα δεν ήξεραν τι να κάνουν με τη γυναίκα του δεύτερου»

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved