Ναόμι Γουότς: Το μυστικό της για να παραμένει νέα στα 54 της

POP UP TEAM
/
12 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Ναόμι Γουότς αρνείται να κάνει μπότοξ και προτιμά να βλέπει το πρόσωπό της με ρυτίδες έκφρασης, παρά ένα ανέκφραστο πρόσωπο. 

H πολυβραβευμένη Βρετανίδα ηθοποιός Ναόμι Γουότς είναι 54 ετών και δεν υπάρχει κανένας που να μην συμφωνεί ότι δείχνει πολύ νεότερη από την πραγματική ηλικία της.

View this post on Instagram

If FRIYAY had a face … ?

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts) on

Η ίδια δεν φοβάται να μεγαλώσει και έχει εξηγήσει τους λόγους που δεν έχει κάνει μπότοξ, αφού προτιμά να βλέπει στον καθρέφτη το πρόσωπό της με ρυτίδες έκφρασης, παρά ένα ανέκφραστο πρόσωπο.

Η ίδια εξηγεί: “Προσωπικά νιώθω, ότι για μένα, είναι δύσκολο να κάνω μπότοξ, αλλά είναι εξίσου δύσκολο να μην κάνω. Φυσικά και θέλω να δείχνω όσο καλύτερη μπορώ, αλλά ερμηνεύω ρόλους που θα πρέπει να ταιριάζουν στην ηλικία μου. Πρέπει να είμαι σε θέση να πω μέσα από το πρόσωπό μου την ιστορία του ρόλου που έχω αναλάβει. Αλλά… ποτέ μη λες ποτέ”.

Το πρόγραμμα διατροφής και άσκησης
Αν και δεν ενδίδει σε παρεμβατικές λύσεις για να παραμείνει λαμπερή και νέα, η Γουότς κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για το σώμα της και την υγεία της.

Η ίδια έχει αποκαλύψει πως λατρεύει τη γιόγκα και προσέχει τη διατροφή της, αλλά χωρίς να ακολουθεί κάποια δίαιτα και κυρίως χωρίς να στερείται όσα της αρέσουν. Μπορεί να τρώει πίτσα και μακαρονάδες πάντα με μέτρο, ενώ χρησιμοποιεί την ενέργεια που της δίνουν αυτά τα φαγητά για να γυμνάζεται με περισσότερη ένταση.

Τις περισσότερες μέρες η διατροφή της αποτελείται από πολλά φρούτα, ξηρούς καρπούς, πράσινο τσάι και καθαρή πρωτεϊνη όπως είναι το ψάρι και το κοτόπουλο.

Δεν τρώει ποτέ αργά το βράδυ ενώ αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να περιορίζει αρκετά τις θερμίδες που παίρνει στο δεύτερο μισό της ημέρας.

“Κάθε φορά που βάζω κάποιον περιορισμό στη διατροφή μου καταλήγω να τρώω περισσότερο από πριν. Έτσι αφήνω τον εαυτό μου να κάνει ατασθαλείες που και που. Μεγάλωσα τη δεκαετία του ’70 και η μαμά μου ήταν χίπις. Έτσι έφτιαχνε η ίδια το ψωμί της οικογένειας και μαγείρευε αρκετά vegetarian πιάτα. Αυτό, λοιπόν, είναι το αγαπημένο μου φαγητό. Το σούπερ υγιεινό σπιτικό φαγητό. Αυτό λιγουρεύομαι”, έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved