Τζένιφερ Άνιστον: Το νέο κουτάβι της αποκοιμήθηκε με το παιχνίδι στο στόμα και έλιωσε το Instagram

POP UP TEAM
/
12 Οκτωβρίου, 2020

Η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε βίντεο με το νέο μέλος της οικογένειάς της, συνοδεύοντάς το με ένα μήνυμα που ενθαρρύνει την υιοθεσία ζώων.

«Θα ήθελα να σας συστήσω το νέο μέλος της οικογένειάς μας… αυτός είναι ο (πολύ κουρασμένος) Λόρδος Τσέστερφιλντ» έγραψε η Τζένιφερ Άνιστον στο βίντεο της νέας της ανάρτησης στο Instagram, που μας δείχνει το νέο της κουτάβι, να έχει αποκοιμηθεί με το παιχνίδι του, ένα κόκαλο, στο στόμα, σε μια εικόνα υπέρτατης αθωότητας και τρυφερότητας.

Όμως η Άνιστον δεν έμεινε εκεί, αλλά συνέχισε γράφοντας στη λεζάντα ένα μήνυμα που διαδίδει την αξία της υιοθεσίας: «Μου έκλεψε την καρδιά αμέσως. Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στο [καταφύγιο ζώων] Wagmorpets για την απίστευτη δουλειά που κάνετε. Είμαι ευγνώμων που φροντίζετε τόσο πολύ τα αδέσποτα και τους βρίσκετε ένα σταθερό σπίτι».

Δείτε το βίντεο με το κουταβάκι της Άνιστον, τον Λόρδο Τσέστερφιλντ:

Η Τζένιφερ Άνιστον έχει δύο ακόμα σκυλιά, όπως γνωρίζουμε από παλαιότερες αναρτήσεις της, τον Κλάιντ, ένα ημίαιμο Σνάουζερ, και το ασπρόμαυρο Πιτ Μπιλ Σόφι.

 Με τον Τζάστιν Θερού είχαν υιοθετήσει μια ακόμα σκυλίτσα, την Ντόλι. Όταν πέθανε, μετά το χωρισμό τους, την τίμησαν ως κανονικό μέλος της οικογένειάς της, με μια κηδεία. «Αυτός που δεν θα σε εγκαταλείψει ποτέ, που δεν θα αποδειχθεί ποτέ αγνώμων… είναι ο σκύλος – αφοσιωμένος και αυθεντικός, ακόμα και στο θάνατο» είχε γράψει τότε ο Θερού στο Instagram, σε μια συγκινητική ανάρτηση που είχε συγκεντρώσει πολλά μηνύματα συμπαράστασης.

Δείτε την παλαιότερη ανάρτηση του Θερού για τη σκυλίτσα που έχασαν πριν από περίπου έναν χρόνο, την Ντόλι:

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved