Πωλείται για 17 εκατομμύρια δολάρια το σπίτι του Στινγκ στο Λονδίνο

POP UP TEAM
/
15 Οκτωβρίου, 2020

Το σπίτι βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου. Πρόκειται για ένα γεωργιανού ρυθμού αρχοντικό, επτά ορόφων, χτισμένο το 1775 με θέμα στο ιστορικό St. James’s Park, που σημαίνει ότι ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού θα είναι γείτονας με τη βασίλισσα Ελισάβετ και το παλάτι του Μπάκιγχαμ. 

Το σπίτι, το οποίο ενοικίασε ο Στινγκ και η σύζυγος Τρούντι Στάιλρ για περίπου δύο χρόνια, έχει επίσης ξεχωριστό χώρο για εργασία από το σπίτι, δύο δωμάτια ανάγνωσης, τέσσερα υπνοδωμάτια, μια μεγάλη σύγχρονη κουζίνα και πολλά χαρακτηριστικά της περιόδου που χτίστηκε προσεκτικά διατηρημένα, όπως μαρμάρινα τζάκια και περίτεχνα γύψινα.

«Είναι ένα όμορφο γεωργιανό αρχοντικό με κομψό σαλόνι και υπέροχη ακουστική», λέει ο Gary Hersham από το κτηματομεσιτικό γραφείο Beauchamp Estates. «Είναι το τέλειο σπίτι για μουσικούς ή ερμηνευτές που αναζητούν έναν εξαιρετικό χώρο». Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο Στινγκ έζησε στο ιστορικό σπίτι, κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης της μόνιμης οικογενειακής του κατοικίας στο κοντινό Westminster.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved