Η Lady Gaga τραγουδά για τις αμερικανικές εκλογές: «΄Εχετε κάνει εγγραφή; Ας ψηφίσουμε όλοι!»

POP UP TEAM
/
18 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

H Lady Gaga θα ήθελε να εξασφαλίσει μια ψήφο στις αμερικανικές εκλογές – από τον καθένα ο οποίος θα δει τια αναρτήσεις της στο Twitter.

Την Πέμπτη, η 34χρονη ποπ σταρ κυκλοφόρησε αυτό που χαμογελαστά αποκάλεσε «το νέο της σινγκλ» με ένα βίντεο που μοιράστηκε στα social media.

«…Αυτό είναι το νέο μου σινγκλ. Μην τα παρατάτε… Είναι σημαντικό να ακουστεί η φωνή σας».

Φορώντας ένα ροζ πουλόβερ, καθώς επίσης και τεράστια γυαλιά σε ένα από τα πιο σοφιστικέ λουκ που έχει λανσάρει, σε κόντρα ρόλο από τις εκκεντρικές της εμφανίσεις, η Lady Gaga ξεκίνησε να λέει στο βίντεο: «Χαίρετε, εδώ είναι η Στέφανι Τζερμανότα, αλλιώς γνωστή ως Lady Gaga, κι έχω γράψει ένα σινγκλ σχετικά με την ψήφο».

Παίζοντας πιάνο ξεκινά μια μπαλάντα: «Ξέρετε πως να ψηφίσετε / ξέρω ένα μέρος που μπορείτε να πάτε / λέγεται turbovote.org»

Και συνεχίζει αφού αναφέρει γράμμα προς γράμμα το συγκεκριμένο website για την διευκόλυνση των φαν της. «Σε βοηθούν να κάνεις εγγραφή / δίνουν πληροφορίες για το πώς να ψηφίσεις/ Σε βοηθούν να σου πουν που θα πας / ξέρω κάποια που δεν γνωρίζετε».

Η Gaga συγκαταλέγεται μεταξύ των πολλών σταρ που επιστρατεύουν τους φαν τους για να εξασκήσουν το δικαίωμα της ψήφου αυτή την κρίσιμη περίοδο καθώς η πανδημία του κορονοϊού έχει προκαλέσει δραματικές αλλαγές στον τρόπο που ψηφίζουν οι Αμερικανοί.

Μια μέρα νωρίτερα, η, βραβευμένη 11 φορές με Γκράμι καλλιτέχνιδα ανάρτησε ένα γράφημα με πολλές πληροφορίες. «Υπάρχουν πάνω από 20 Πολιτείες με την εγγραφή ψηφοφόρων ακόμα ανοιχτή», ανέφερε. «΄Εχετε κάνει εγγραφή; Ας ψηφίσουμε όλοι!»

Είχε προηγηθεί κι άλλη σχετική ανάρτηση της ίδιας.

«Για τις επόμενες 21 μέρες θα ήθελα να σας μιλώ ως Στέφανι», είπε χαρακτηριστικά. «Μ′ αυτό το όνομα θα ψηφίσω στην Καλιφόρνια».

ΠΗΓΗ: People 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved