Πιρς Μπρόσναν στη σύζυγό του: «Ευχαριστώ τον Θεό για την αγγελική σου καρδιά»

POP UP TEAM
/
19 Οκτωβρίου, 2020

19 χρόνια πατρεμένοι και αποτελούν το απόλυτο παράδειγμα προς μίμηση στο Χόλιγουντ. Η σχέση του Πιρς Μπρόσναν με την Κίλι Σέι Σμιθ μοιάζει ισχυρότερη από ποτέ. Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει δύο γιους, παραμένει πολύ ερωτευμένο, ενώ ο Πιρς κάνει συχνά πυκνά δημόσιες δηλώσεις για την αγάπη και το δέσιμο που νιώθει για τη σύζυγό του.

Ο διάσημος σταρ, πρόσφατα, ανέβασε μία σπάνια, κοινή φωτογραφία τους, από το σπίτι τους στη Χαβάη. Η Κίλι κρατάει ένα εορταστικό ποτό γενεθλίων, ενώ στο φόντο φαίνεται ένα πολύχρωμο έργο τέχνης πάνω σε ένα καβαλέτο.

«Χρόνια πολλά, Κίλι αγαπημένη μου, ευχαριστώ τον Θεό για την αγγελική σου καρδιά. Μερικοί πίνακες για αυτήν την ημέρα, με την αγάπη μου για πάντα. Η “Άνοιξη” είναι ακόμα σε εξέλιξη…”Η παλιά μου καρέκλα”», έγραψε ο 67χρονος Πιρς, ενώ έλαμπε ολόκληρος, τονίζοντας τη μοναδική γοητεία του. Το ίδιο και η Κίλι. 

 

Ο Μπρόσναν παντρεύτηκε την Κίλι το 2001, 10 χρόνια μετά τον πρώτο του γάμο με την Κασσάνδρα Χάρις, η οποία απεβίωσε σε ηλικία 43 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο των ωοθηκών.

Η Κέλι ήταν ο άνθρωπος που τον βοήθησε να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές του, και δεν έχει σταματήσει να μιλάει για εκείνη στις συντεύξεις του με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Αγαπώ τη ζωτικότητά της, το πάθος της. Έχει μια απίστευτη δύναμη, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσα να ζήσω. Όταν με κοιτάζει, νιώθω αδύναμος» είχε δηλώσει στον Independent

Ο Πιρς και η 57χρονη Κίλι παντρεύτηκαν στην Ιρλανδία, τον Αύγουστο του 2001 και είναι γονείς του 23χρονου Ντίλαν και του 19χρονου Πάρις. Ο Πιρς είναι πατέρας άλλων τριών παιδιών από τον προηγούμενο γάμο του με την Κασσάνδρα Χάρις, του Σον καθώς και των δύο παιδιών της, την Σαρλότ και τον Κρις, τα οποία και έχει υιοθετήσει.

in 25453 5f896f4e8bc94

 

Ο Μπρόσναν παντρεύτηκε την Κίλι το 2001, 10 χρόνια μετά τον πρώτο του γάμο με την Κασσάνδρα Χάρις, η οποία απεβίωσε σε ηλικία 43 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο των ωοθηκών.
Δυστυχώς όμως η ζωή τον δοκίμασε. Τόσο η Κασσάνδρα όσο και η Σάρλοτ απεβίωσαν από καρκίνο των ωοθηκών. Η Κασσάνδρα πέθανε το 1991 σε ηλικία 43 ετών. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 11 χρόνια. Η Σάρλοτ έχασε αργότερα τη μάχη με τον καρκίνο το 2013.

Με μία φωτογραφία, πρόσφατα, o Ιρλανδός ηθοποιός, τίμησε τη μνήμη της κόρης του και ταυτόχρονα ευχήθηκε στην εγγονή του Μάρλει Μέι, κόρη του γιου του Σον, που είχε γενέθλια τη συγκεκριμένη ημέρα.

«Εδώ κοιτάζω εσένα παιδί μου… Στη μνήμη της Σάρλοτ και χρόνια πολλά για τα γενέθλια της αγαπημένης μου Μάρλει Μέι», ο έγραψε ο Πιρς στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε από τη σύζυγό του στη βεράντα του σπιτιού τους στη Χαβάη.

«Αν παρακολουθήσεις κάποιον που αγαπάς να χάνει τη ζωή του λίγο-πολύ από αυτήν την ύπουλη ασθένεια, η θλίψη γίνεται ανεξίτηλη στην ψυχή σου», είπε, σύμφωνα με το Entertainment Tonight. «Κράτησα το γενναιόδωρο, δυνατό, όμορφο χέρι της πρώτης συζύγου μου Κάσι, καθώς ο καρκίνος των ωοθηκών πήρε τη ζωή της πολύ σύντομα», συνέχισε ο ηθοποιός. «Μόλις πέρυσι, κράτησα το χέρι της αστείας, υπέροχης κόρης μου».

 

Πηγή: womantoc.gr/

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved