Γιώργος Καπουτζίδης: «Αν αποφασίσω να κάνω παιδί θα τα καταφέρω. Θα φύγω και από την χώρα αν χρειαστεί»

POP UP TEAM
/
20 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για το πώς φαντάζεται τη ζωή του τα επόμενα 10 χρόνια.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλος, για το πώς αντιλαμβάνεται ο ίδιος την προσωπική ευτυχία.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος απάντησε στην ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για το πώς φαντάζεσαι τον εαυτό του σε 10 ή 15 χρόνια, λέγοντας: «Δεν γνωρίζω ποιο είναι το όνειρο της καλής προσωπικής ζωής γιατί αυτό μεταλλάσσεται. Όταν είσαι 13-15 χρονών και βλέπεις, εγώ τουλάχιστον, μόνο σκοτάδι βλέπεις, δεν βλέπεις κάποια προοπτική ότι θα πάνε καλά τα πράγματα. Στην πορεία μεγαλώνοντας και όσο εξελίσσονται τα πράγματα και όσο αλλάζουν τα πράγματα αρχίζεις να βλέπεις ότι ναι, θα μπορούσα να κάνω οικογένεια, θα μπορούσα ίσως να κάνω και παιδί».

Kαι συνέχισε: «Δεν ξέρω αν είναι το θέλω μου, αν θελήσω θα το κάνω πραγματικότητα. Φυσικά ζω σε μια χώρα που δεν μου δίνει αυτό το δικαίωμα, δεν με απασχολεί όμως αυτό. Εγώ θα το καταφέρω και αν χρειαστεί να φύγω από αυτή τη χώρα που πολύ αγαπάω και να πάω κάπου αλλού, όσο αυτή η χώρα αρνείται να παραχωρήσει αυτό το δικαίωμα στους ομοφυλόφιλους πολίτες της, εγώ θα το κάνω παρ’ όλα αυτά».

«Αλλά νιώθω ότι είμαι σε μια φάση, όπου στα επόμενα δύο χρόνια θα το δω λίγο πιο ξεκάθαρα το μέλλον μου. Ευτυχισμένος θέλω να είμαι», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

http://youtu.be/mvx53Ir2Za8

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved