Μισέλ Ομπάμα: Σχεδίασε σκουλαρίκια με συγκεκριμένο σκοπό και τα φορούν όλες οι διάσημες

POP UP TEAM
/
26 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Υπάρχει λόγος που όλες όσες σκέφτονται σωστά φορούν αυτούς τους χρυσούς κρίκους, οι οποίοι κυκλοφορούν σε περιορισμένη έκδοση.

Μόνο το 40% των μαύρων, νέων από 18 έως 24 ετών ψήφισε στις αμερικανικές εκλογές το 2016. Αυτό είναι κάτι που δεν προάγει τη δημοκρατία και το συλλογικό αποτέλεσμα. Αυτό είναι κάτι που η Μισέλ Ομπάμα επιθυμεί να αλλάξει.

Η ψήφος είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων, μόνο έτσι θα πάμε μπροστά, μοιάζει να λέει μέσω του πρότζεκτ που εμπνεύστηκε να «τρέξει» καθ’ όλη τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών της Αμερικής, ενθαρρύνοντας τους πάντες, και κυρίως τον μαύρο πληθυσμό των ΗΠΑ, να ασκήσει το δικαίωμα ψήφου στις 3 Νοεμβρίου.

Η Μισέλ Ομπάμα μαζί με τη μη κερδοσκοπική και μη κομματική της οργάνωση, When We All Vote (WWAV), συνεργάστηκε με τη Shiffon, μια εταιρεία κοσμημάτων και σχεδίασε ένα ζευγάρι χυσούς κρίκους, σκουλαρίκια που έχουν χαραγμένα πάνω τους τη λέξη «vote». Ψήφισε. Τόσο απλά.

Σχεδιασμένα τα σκουλαρίκια αυτά από την Μισέλ Ομπάμα και τη στιλίστρια της Μέρεντιθ Κοπ, σε συνεργασία πάντα με την εταιρία κοσμημάτων, τα κοσμήματα με το δυνατό μήνυμα έχουν χτυπήσει το στόχο για τον οποίο φτιάχτηκαν, στο κέντρο. Πάρα πολλές διάσημες γυναίκες τα έχουν αποκτήσει και το κάνουν γνωστό με αναρτήσεις τους στο ίνσταγκραμ.

Τα κέρδη από τα σκουλαρίκια θα διατεθούν στη χρηματοδότηση του ιδρύματος Duet Pinky Ring, του οποίου η αποστολή είναι να αυξήσει τη μαζική συμμετοχή στις εκλογές και να καλύψει το ηλικιακό χάσμα των ψηφοφόρων. Κι όλα αυτά σε μια χώρα τεράστια σε πληθυσμό, με τεράστια δύναμη, η οποί αόμως μετά τον Μπαράκ Ομπάμα έφερε στην προεδρία τον Ντόναλντ Τραμπ. Κάτι που πρέπει να αλλάξει άμεσα.

Παρακάτω δείτε τις διάσημες που έχουν αποκτήσει τους κρίκους με τη λέξη «vote»:

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved