Αυτή την φορά την έκπληξη έκανε η Eμιλι Ραταικόφσκι η οποία μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram έκανε δύο αναρτήσεις αποκαλύπτοντας την εγκυμοσύνη της.

Από ότι φαίνεται ο κορωνοϊός και η καραντίνα λειτούργησε με τον καλύτερο τρόπο για τα ζευγάρια της showbiz αφού ο ένας μετά τον άλλο ανακοινώνουν ότι περιμένουν παιδί.

View this post on Instagram

“Who will this person be? What kind of person will we become parents to? How will they change our lives and who we are?“ read my essay on pregnancy and gender on @voguemagazine ? thank you for all the well wishes ? @cassblackbird @jordenbickham

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Αυτή την φορά την έκπληξη έκανε η Eμιλι Ραταικόφσκι η οποία μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram έκανε δύο αναρτήσεις αποκαλύπτοντας την εγκυμοσύνη της. Το γνωστό μοντέλο βρίσκεται στο digital cover της Vogue στο οποίο μιλάει για την εγκυμοσύνη της και γιατί δεν θέλει να αποκαλύψει το φύλο του παιδιού της.

Το cover ξεκινάει με ένα κοντινό στο πρόσωπό της ενώ στην συνέχεια ανοίγει για να αποκαλύψει την φουσκωμένη της κοιλίτσα και την ίδια να τη χαϊδεύει.

 

Με πληροφορίες από skai.gr