GNTM 3: Η αποχώρηση μετά το ατύχημα στη φωτογράφιση με τον «καταρράκτη»

POP UP TEAM
/
27 Οκτωβρίου, 2020

Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι από το GNTM 3 μετά το ατύχημα στη φωτογράφιση με τον «καταρράκτη».

Για πρώτη φορά από το σπίτι του GNTM 3 αποχώρησε ένας παίκτης που δεν κατάφερε να βγάλει καν φωτογραφία στη δοκιμασία των κριτών. Η Βίκυ Καγιά λίγο πριν ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί, ξεκαθάρισε ότι για πρώτη φορά παίκτης φεύγει από το παιχνίδι με απευθείας απόφαση, γιατί απέτυχε να βγάλει έστω και μία λήψη στη φωτογράφιση της δοκιμασίας αποχώρησης.

 Οι παίκτες κλήθηκαν να φωτογραφηθούν με αθλητικό παρουσιαστικό «πηδώντας» μέσα από έναν πραγματικό «καταρράκτη» με λευκό υγρό, ειδικά κατασκευασμένο για τις ανάγκες της φωτογράφισης. Το άλμα ήταν δύσκολο για πολλούς παίκτες και η επανάληψή του ιδιαίτερα κουραστική. Ο Ηρακλής διάλεξε τους 3 παίκτες με το «ντεσαβαντάζ», δηλαδή το μειονέκτημα, και ένας από αυτούν ήταν ο Κωνσταντίνος. Ο Τσεντολίνι, που είχε μία μόνο ευκαιρία να περάσει μέσα από τον καταρράκτη, γλίστρησε και δεν κατάφερε να βγάλει τη λήψη που χρειαζόταν. Ήταν αναμενόμενο να βρεθεί σε θέση αποχώρησης.

http://youtu.be/E2qrwbtG_L4

Τη δοκιμασία όπου τα μοντέλα έπρεπε να διαπεράσουν έναν υδάτινο λευκό καταρράκτη, με ζητούμενο την ηρεμία και την αρμονία στην έκφραση, έφεραν εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο ο Αιμιλιάνο και ο Δημοσθένης, με τον δεύτερο να παίρνει τη δουλειά σύμφωνα με την άποψη των κριτών.

Το ατύχημα που είχε ο Κωνσταντίνος του στέρησε τη θέση του στον διαγωνισμό. Ευχαρίστησε τους κριτές και αποχώρησε από το παιχνίδι, ενώ κάποιοι παίκτες δεν τον αποχαιρέτησαν καν όταν μάζεψε τα πράγματά του στο σπίτι του GNTM 3.Ο Τσεντολίνι δικαιολόγησε μάλιστα και τον Ηρακλή που του έδωσε το ντεσαβαντάζ, λέγοντας πως «προς τιμήν του, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και ήρθε δίπλα μου μόλις είδε ότι γλίστρησα» λέγοντάς του πως λυπάται για ότι έγινε. Όντως ο Ηρακλής δήλωσε στην κάμερα ότι ήθελε να «διώξει» τον Κωνσταντίνο από το παιχνίδι, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο, και ότι από ηθικής άποψης δεν το προτιμά έτσι. Στη δοκιμασία δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα η Ρασέλ, που σίγουρα θα έφευγε από το σπίτι με τη χειρότερη λήψη, αν δεν γινόταν το ατύχημα του Τσεντολίνι.

http://youtu.be/Q2DjccNNdPo

Με πληροφορίες από Έθνος

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved