Μπραντ Πιτ: Xώρισε την πανέμορφη 27χρονη Νικόλ- Είναι και πάλι single

POP UP TEAM
/
29 Οκτωβρίου, 2020

Η μπερδεμένη περίπτωση της 27χρονης πρώην με τον ανοιχτό γάμο και ο Μπραντ Πιτ που δεν θέλει πια άλλες δεσμεύσεις αφού κάηκε και τις δύο φορές…

Ο Μπραντ Πιτ είναι επίσημα και πάλι single, σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six. Μια πηγή είπε στην εφημερίδα ότι ο ηθοποιός και η 27χρονη γερμανίδα φίλη του Νικόλ Ποτουράλσκι χώρισαν πριν από λίγο καιρό.

Η πηγή εξήγησε ότι ο Πιτ και η Ποτουράλσκι, που είδαμε για πρώτη φορά μαζί τον Αύγουστο έχουν χωρίσει οριστικά ενώ η σχέση τους δεν ήταν κάτι σοβαρό.

View this post on Instagram

Hang in there just for a little bit longer…

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Ούτως ή άλλως, η νεαρή ήταν σε μια περίεργη φάση στα προσωπικά της, αφού το μοντέλο βρίσκεται σε “ανοιχτό γάμο”με 68χρονο.

Και ενώ κανείς δεν γνώριζε ότι οι δυο τους έβγαιναν πριν τον Αύγουστο, που πήγαν μαζί στο κτήμα του Πιτ στη Γαλλία, το ζευγάρι στην πραγματικότητα γνωρίστηκε τον Αύγουστο του 2019 σε ένα πάρτι μετά την πρεμιέρα της ταινίας Once Upon a Time… in Hollywood στο Βερολίνο.

Μια πηγή είπε στο people στις αρχές Σεπτεμβρίου ότι οι δυο τους γνωρίζονταν για τουλάχιστον ένα χρόνο, και προφανώς το φλερτ ξεκίνησε την ημέρα της πρεμιέρας.

View this post on Instagram

Sundays ??‍♀️

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Η πηγή πρόσθεσε ότι μετά από αυτό το πάρτι, ο Poturalski και ο Pitt είχαν αρκετές μυστικές συναντήσεις στο Λος Άντζελες και τη Γαλλία, συμπεριλαμβανομένης μιας στη συναυλία του Kanye West στο Hollywood Bowl τον Νοέμβριο του 2019, όπου φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί από παπαράτσι. Οι άνθρωποι ανέφεραν τότε ότι η σχέση τους ήταν “ακόμα στα αρχικά στάδια”.

Τον Σεπτέμβριο, η Us Weekly δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ τονίζοντας ότι αυτή η σχέση δεν είχε μέλλον και μακροπρόθεσμες προοπτικές.

Μια πηγή είπε τότε ότι “ο Μπραντ πιστεύει ότι η Νικόλ είναι όμορφη και ευγενική. Δεν έχει απολύτως κανένα σχέδιο ούτε επιθυμία να παντρευτεί ποτέ ξανά. Ο Μπραντ δεν θέλει μια φίλη που είναι μαζί της κάθε μέρα”. Προφανώς ο Πιτ, ο οποίος δεν τα έχει πάει και πολύ καλά στα προσωπικά του με δύο διαζύγια και μάλιστα το δεύτερο πολύ δύσκολο αφού βρίσκεται ακόμα στα δικαστήρια για την επιμέλεια των παιδιών του.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved