Αν και δεν πρέπει να κρίνουμε ποτέ την σχέση ή τον γάμο κάποιου χωρίς να γνωρίζουμε τι συμβάινει σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε ότι κάτι δεν πάει και τόσο καλά στον γάμο του Ντόναλντ Τραμπ με τη Μελάνια. 

Τον τελευταίο καιρό είδαμε πολλές φορές την πρώτη Κυρία να αποτραβιέται από τον Αμερικανό πρόεδρο, να απωθεί το χέρι του και σε άλλες περιπτώσεις να φαίνεται θυμωμένη ή στεναχωρημένη μαζί του.

Όλα όσα πιστεύουμε φαίνεται ότι ισχύουν σύμφωνα με την 46χρονη Omarosa Manigault Newman η οποία έγραψε ένα βιβλίο για τον Λευκό Οίκο μετά την αποχώρησή της από αυτόν με τίτλο «Unhinged». Η Omarosa γνώρισέ τον Τραμπ το 2004 μέσα από το show «The Apprentice» ενώ μερικά χρόνια αργότερα το 2017 έγινε βοηθός του προέδρου και διευθύντρια Επικοινωνίας για το Γραφείο Δημόσιου Συνδέσμου.

Μάλιστα όταν προσπάθησε να δημοσιεύσει το βιβλίο της απέναντί της βρήκε την ισχυρή νομική ομάδα του προέδρου παρόλα αυτά κατάφερε να το εκδώσει. Σε εμφάνισή της που έκανε σε εκπομπή τόνισε ότι γνωρίζει το ζευγάρι εδώ και 17 χρόνια και έχει παρατηρήσει την σχέση τους και σχολίασε ότι έχουν ένα παράξενο γάμο, ενώ είναι ένα περίεργο ζευγάρι.

5cdb311693a1523d115c3036

«Είναι ένας πολύ περίεργος γάμος. Είμαι πολύ προσεκτική στο πώς θα σχολιάσω τη δυναμική ενός γάμου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Αλλά γνωρίζω αυτό το ζευγάρι από τότε που άρχισαν να βγαίνουν. Παντρεύτηκαν έναν χρόνο αφότου ξεκίνησε η εκπομπή ''Τhe Apprentice''. Αυτό που έχω παρατηρήσει τα τελευταία 17 χρόνια σε κάνουν να τρελαθείς. Μερικές φορές συμπαθούν ο ένας τον άλλον, αλλά μερικές άλλες η Μελάνια δεν τον θέλει καθόλου».

Όσον αφορά στο γεγονός ότι η ίδια εργάστηκε για δεύτερη φορά στον Λευκό Οικο (η πρώτη ήταν για τον αντιπρόεδρο κατά την διακυβέρνηση Κλίντον τo 1990) για την κυβέρνηση του Τραμπ, δήλωσε ότι «είναι λίγο τρελός, αλλά πρέπει να υπάρχει ένας ενήλικας στο δωμάτιο για να βοηθά στην καθοδήγηση αυτής της χώρας. Είναι η δεύτερη κυβέρνηση για την οποία εργάστηκα, επομένως, όταν μου ζητήθηκε να υπηρετήσω ξανά τη χώρα μου, δεν το έκανα χωρίς να το σκεφτώ».

Σχολιάζοντας τις εκλογές είπε ότι στηρίζει τον Τζο Μπάιντεν και πιστεύει ότι θα τα καταφέρει να εκλεγεί πρόεδρος, όμως ο Τραμπ δεν θα το δεχτεί τόσο εύκολα.

Πηγή: skai.gr