Kόρτνεϊ Κοξ: Αναβίωσε τον ρόλο της στο θρυλικό Scream, κόβοντας πολύ κοντές τις αφέλειες της

POP UP TEAM
/
2 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η διάσημη ηθοποιός έγινε και πάλι η ρεπόρτερ «Gale Weathers» και μας γύρισε πίσω στα 90’s.

Την ημέρα του Halloween γιόρτασαν πριν από μερικές ημέρες στην Αμερική, όπως κάθε χρόνο στα τέλη Οκτωβρίου. Μπορεί φέτος, λόγω του κορονοϊού, τα πράγματα να ήταν πολύ πιο ήσυχα απ’ ότι άλλες χρόνιες και να μην είδαμε μεγάλους εορτασμούς στο ίνσταγραμ και στα διεθνή σάιτ, ωστόσο, οι celebrities βρήκαν τον δικό τους τρόπο να γιορτάσουν ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Η Κόρτνεϊ Κοξ, που αγαπάει παραδοσιακά τη συγκεκριμένη γιορτή και συνήθως την περνάει με την καλύτερη της φίλη Τζένιφερ Άνιστον, φέτος αποφάσισε να «μεταμφιεστεί» στον ίδιο της τον εαυτό, αλλά με μία δόση από το παρελθόν.

Η 56χρονη ηθοποιός, λοιπόν, θυμήθηκε τον ρόλο της στο εμβληματικό θρίλερ των 90s «Scream», τότε που υποδύθηκε την ρεπόρτερ Gale Weathers.

H Koξ επέλεξε για το φετινό Halloween να επαναφέρει στην εμφάνιση της τις κοντοκουρεμένες, ανορθόδοξες αφέλειες που είχε στην τρίτη ταινία της σειράς και τις οποίες θυμόμαστε μέχρι σήμερα. Μάλιστα η ηθοποιός είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη της ότι είχε κόψει τις αφέλειες της ολομόναχη, εξού και το πολύ ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Η ηθοποιός μοιράστηκε μια αστεία φωτογραφία στο Instagram με κάποιον να έχει ντυθεί «Ghostface» που κρατά ένα ψαλίδι και να την κρατά από πίσω ενώ εκείνη δείχνει τρομαγμένη.

«Όχι τις αφέλειες», γράφει η ίδια χιουμοριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε την ανάρτηση της Κόρτνεϊ Κοξ: 

View this post on Instagram

Not the bangs!!!!!!!! ??? #scream #ghostface #halloween

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved