Μελάνια Τραμπ: H απειλή διαζυγίου αν ο Τραμπ χάσει τις εκλογές

POP UP TEAM
/
4 Νοεμβρίου, 2020

Η Μελάνια Τραμπ δεν είναι η ίδια γυναίκα που μπήκε στον Λευκό Οίκο. Αλλά υπάρχει κάτι που φοβάται & δεν θέλει να ξαναζήσει.

 Η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ άκουσε πολλά κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών που υπηρέτησε τον λαό της Αμερικής ως σύζυγος του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Δέχτηκε αρνητικές κριτικές λόγω της καταγωγής της, κέρδισε τη συμπάθεια και τη λύπηση λόγω της συμπεριφοράς της που “πρόδιδε” ότι δεν περνάει καλά στο πλευρό του Τραμπ, αλλά και ως απατημένη μετά από όλα τα δημοσιεύματα περί απιστιών του συζύγου της.

Όμως κανείς δεν τόλμησε ποτέ να αμφισβητήσει το στιλ της και της αψεγάδιαστες εμφανίσεις της.

Σίγουρα δεν ήταν μια Πρώτη Κυρία με την έννοια που έδωσε στον ρόλο η Μισέλ Ομπάμα, ωστόσο υπήρξε μια Πρώτη Κυρία που δεν χόρταινες να βλέπεις.

Οι εμφανίσεις της η μία καλύτερη από την άλλη. Και με την πάροδο των ετών η Μελάνια ξεφορτώθηκε το αρχικό άγχος και την αμηχανία της και έπαιξε άψογα τον ρόλο της, όπως εκείνη ήθελε. Κάνοντας υπέροχες εμφανίσεις, οι οποίες συνήθως αποτελούνταν από πανάκριβες δημιουργίες των αγαπημένων της σχεδιαστών μόδας. Και φυσικά από τις γόβες της.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών, η Μελάνια βρήκε ένα νόημα ζωής που δεν θέλει να χάσει με τίποτα, καθώς αυτό σημαίνει ότι θα αναγκαστεί να γυρίσει στη παλιά ζωή της στη Νέα Υόρκη, με μόνο ενδιαφέρον τη μόδα και τον γιο της.

Όμως, αυτή τη φορά δεν θα μπορεί να κάνει πασαρέλα και να έχει όλο τον κόσμο να ασχολείται μαζί της.

 Και πολλοί ισχυρίζονται ότι η Μελάνια τρέμει ότι θα επιστρέψει στον προηγούμενο ρόλο της, ως “τρόπαιο” και αξεσουάρ του Τραμπ.

Γι’ αυτό έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για να “γαντζωθεί” για άλλα τέσσερα χρόνια στον Λευκό Οίκο και στον ρόλο που έδωσε νόημα στη ζωή της.

Και φοβάται πολύ ότι αν τελειώσει αυτό το ταξίδι, θα χάσει πολλά και θα ξαναγυρίσει στην άνευ ουσιαστικού νοήματος ζωή της.

Βέβαια, σε περίπτωση που ο σύζυγός της δεν επανεγκλεγεί στην προεδρία της Αμερικής, υπάρχουν φήμες που λένε ότι η Μελάνια θα ζητήσει διαζύγιο.

Εξάλλου, τώρα έχει τη δύναμη να το κάνει, αξιοποιώντας όλα όσα έζησε ως Πρώτη Κυρία.

Ακόμα τώρα είναι η ευκαιρία της να ασχοληθεί με πράγματα που της δίνουν νόημα, κάτι που είχε την ευκαιρία να ανακαλύψει μέσα στα τέσσερα αυτά χρόνια.

Το σίγουρο είναι ότι πλέον, η Μελάνια δεν είναι η φοβισμένη σύζυγος του Τραμπ, αλλά μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση που μπορεί να αλλάξει τη ζωή της, αν θέλει.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved