GNTM 3 spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

POP UP TEAM
/
10 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ακόμα μια αποχώρηση από το GNTM, μετά από μια ιδιαίτερη δοκιμασία με τετράποδα στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Μια ιδιαίτερη δοκιμασία στο πανέμορφο χωριό Γκούρα πέρασαν οι παίκτες του GNTM στο επεισόδιο της Δευτέρας. Άλλοι έπαιξαν τάβλι στην πλατεία του χωριού, άλλοι ήπιαν καφέ στο καφενείο, άλλοι έκοψαν κρέας στο κρεοπωλείο και άλλοι τίναξαν χαλιά αλλά μόνο ένας ήταν ο νικητής που πήρε τη δουλειά και αυτός ήταν ο Σήφης. Πραγματικά, ο παίκτης που αν και δεν ήταν στα φαβορί, έχει κάνει κάποιες καλές φωτογραφήσεις, ήταν το πρόσωπο που θα μπορούσε να πείσει τους τουρίστες να έρθουν στην Ελλάδα μέσα από την αυθεντική φωτογραφία του ενώ έπαιζε τάβλι.

“Βρισκόμαστε σε μια πολύ ωραία στιγμή. Με βλέπετε να χαμογελώ γιατί τις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε τον νικητή ή τη νικήτρια του GNTM”, είπε η Βίκυ Καγιά ξεκινώντας την ανακοίνωση του νικητή και του παίκτη που θα αποχωρήσει.

Λίγα λεπτά αργότερα, ανακοίνωσε πως το καλύτερο κλικ αυτή τη φορά ανήκε στον Σήφη.

Ποιος θα φύγει απόψε;
Όπως βλέπουμε στο αποψινό τρέιλερ, η δοκιμασία της Τρίτης θα είναι ιδιαίτερη και θα λάβει χώρα σε έναν υπέροχο χώρο, στη λίμνη Βουλιαγμένης. Εκεί, οι παίκτες θα κληθούν να ανταπεξέλθουν σε μια δοκιμασία με τετράποδα. Ωστόσο, δεν πρέπει τα ζώα να κλέψουν την παράσταση.

Ποιος δεν θα τα καταφέρει;

Αρχικά να θυμίσουμε ότι πλέον στο σπίτι έχουν μείνει 9 παίκτες:

Ο Σήφης, η Μαρινέλα, ο Αιμιλιάνο, η Μαριαγάπη, ο Παναγιώτης, ο Ανδρέας, ο Δημοσθένης, η Λία και ο Έντουαρντ.

Αυτός που δεν θα τα καταφέρει απόψε είναι ένας παίκτης που χάρηκε πολύ χθες, με την αποχώρηση της Ρασέλ και μάλιστα είπε πως ήθελε να κάνει τον γύρο του πλατό από τη χαρά του.

Και φυσικά μιλάμε για τον Παναγιώτη, ο οποίος δεν θα συνεχίσει το ταξίδι του στο GNTM…

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved