Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: 17 χρονών, πανέμορφη λίγο πριν βγει στο θέατρο του Λονδίνου

POP UP TEAM
/
12 Νοεμβρίου, 2020

Η λεπτομέρεια που παρατήρησαν οι θαυμαστές της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, η οποία προδιέγραφε το λαμπρό μέλλον της ηθοποιού.

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς του Χόλιγουντ η οποία υπήρξε είδωλο και ξεκίνησε την καριέρα της στο θέατρο από μικρή ηλικία.

Αφού πρωταγωνίστησε σε αρκετές βρετανικές και αμερικανικές τηλεταινίες και έπαιξε μικρούς ρόλους σε ταινίες, εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά The Darling Buds of May από το 1991 μέχρι το 1993.

Στο προσκήνιο ήρθε με ρόλους σε χολιγουντιανές ταινίες όπως Η Μάσκα του Ζορό (The Mask of Zorro, 1998) και η Διπλή Παγίδα (Entrapment, 1999).

Ο ρόλος που την έκανε να ξεχωρίσει ήταν αυτός στο Traffic (2000), για τον οποίο έλαβε την πρώτη της υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα. Αργότερα πρωταγωνίστησε ως Βίλμα Κέλι στην κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ Σικάγο (Chicago, 2002), μια κριτική και εμπορική επιτυχία, για την οποία βραβεύτηκε με Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου, BAFTA, Screen Actors Guild Award και έλαβε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα.

Τις τελευταίες ημέρες, η ηθοποιός η οποία σήμερα είναι 51 ετών, ένιωσε νοσταλγία για την νεαρή της ηλικία και ανέβασε διάφορα στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο instagram.

Στο ένα ποστ που δημοσίευσε, βλέπουμε την 17χρονη τότε Κάθριν Ζέτα Τζόουνς να ετοιμάζεται στο καμαρίνι λίγο πριν βγει στη σκηνή του West End θεάτρου Drury Lane, στο Κόβεντ Γκάρντεν του Λονδίνου.

“Στα 17 μου, backstage στο θέατρο Royal Drury Lane, στο Λονδίνο. Μοιάζει σαν χθες!!!” έγραψε στη λεζάντα.

Εκτός από τον ενθουσιασμό των θαυμαστών της, κάποιοι παρατήρησαν ότι αυτά τα στιγμιότυπα τους θύμισαν το λουκ της ηθοποιού στο μιούζικαλ Σικάγο, και θεώρησαν ότι ενδεχομένως αυτός ο ρόλος στα 17 της να ήταν κάτι σαν προάγγελος της επιτυχίας που θα έκανε αρκετά χρόνια αργότερα, με την ταινία του 2002 για την ερμηνεία της στην οποία κέρδισε το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved