GNTM 3: Τον “έδιωξαν” οι φίλοι του – Η αποχώρηση του Σήφη και διαφωνία του Ανδρέα

POP UP TEAM
/
17 Νοεμβρίου, 2020

Τέσσερις παλιοί παίκτες επέστρεψαν στο σπίτι του GNTM 3. Η φωτογράφιση με έμπνευση από την Ασία. Ποιο ζευγάρι είχε την καλύτερη λήψη.

Γεμάτο ανατροπές ήταν το επεισόδιο του GNTM 3 χτες (16/11), αφού η τελική 8άδα του ριάλιτι μόδας του Star ήρθε αντιμέτωπη με μια μεγάλη έκπληξη. Συγκεκριμένα, τέσσερις παλιοί παίκτες επέστρεψαν στο σπίτι και μπήκαν ξανά στη διαδικασία διεκδίκησης του μεγάλου επάθλου του διαγωνισμού, φέρνοντας τα πάνω κάτω. Ο head of scouting του Elite London (του πρακτορείου με το οποίο θα υπογράψει ο νικητής), Joel Bough, επέλεξε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στους Ξένια, Παρασκευή, Ηρακλή και Εμμάνουελ.

http://youtu.be/RwhtTFImUHg

Στο άκουσμα των επιστροφών, τα μοντέλα που ήδη βρίσκονταν στο σπίτι εκνευρίστηκαν και αναστατώθηκαν, αφού ένιωσαν ότι θα πρέπει να προσπαθήσουν πάλι από την αρχή. Ωστόσο, η επιλογή των δύο συγκεκριμένων αγοριών έφερε μεγάλη χαρά στους Αιμιλιάνο και Σήφη, οι οποίοι επανασυνδέθηκαν μετά από καιρό και επανένωσαν την παρέα του “Campaign room”.

Έπειτα, παλιοί και νέοι παίκτες διαγωνίστηκαν σε μία επαγγελματική φωτογράφιση με έμπνευση από την Ασία και τους μυθικούς πολεμιστές της. Τα επίδοξα top models κλήθηκαν να ποζάρουν στον αέρα (πηδώντας σε τραμπολίνο) και να αναπαραστήσουν -ανά ζευγάρια- μια σκηνή ασιατικής πάλης.

Η Λία, που είχε πάρει την καλύτερη φωτογραφία την προηγούμενη φορά, επέλεξε τα ζευγάρια, ενώ έδωσε στη Μαρινέλα το disavantage, που ήταν να έχει βαράκια 2,5 κιλών σε κάθε πόδι της, όταν θα πηδούσε στον αέρα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ίδια επέλεξε τον Αιμιλιάνο για ζευγάρι της.

Αρκετά από τα μοντέλα δυσκολεύτηκαν, ενώ λίγα ήταν τα ζευγάρια που κατάφεραν να συντονιστούν. Ένα από αυτά ήταν ο Ηρακλής και ο Εμμάνουελ, οι οποίοι είχαν ένα πολύ καλό set και μια εκπληκτική λήψη, αποδεικνύοντας πως έκαναν δυναμικό come back στον διαγωνισμό και ότι επέστρεψαν αποφασισμένοι. Οι δυο τους πήραν την καλύτερη φωτογραφία της βδομάδας, ενώ ακολούθησαν ο Δημοσθένης και ο Έντουαρντ.

Στον αντίποδα, τις χειρότερες λήψεις ανά ζευγάρια είχαν ο Αιμιλάνο με τη Λία και ο Σήφης με τον Ανδρέα, οι οποίοι ήταν εκτός concept. Η Βίκυ Καγιά έδωσε φωτογραφία στο πρώτο ζευγάρι, λέγοντας στον Αιμιλιάνο πως, στην ουσία, τον “έσωσε” η Λία με την πόζα της, καθώς ο ίδιος δεν είχε καλή απόδοση. Ο παίκτης που αναγκάστηκε τελικά να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό ήταν ο Σήφης, ένας από τους “Campaign”.

http://youtu.be/v58FYz2DK_w

Κι ενώ οι φίλοι του μόλις είχαν επιστρέψει στο σπίτι, γιορτάζοντας την επανένωσή τους, ο Σήφης έφυγε συγκινημένος πριν χαρεί την παρέα του.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved