Το ζευγάρι πέρασε μια δοκιμασία το 2013 όταν ο ηθοποιός αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο στη γλώσσα, κάτι που του προκάλεσε όπως ο ίδιος δήλωσε το στοματικό σεξ.

«Πρώτα απ’ όλα, είμαι τόσο χαρούμενη που είμαστε μαζί 20 χρόνια. Είναι υπέροχο, αλλά νομίζω ότι είναι απίστευτο για μένα να είμαι με ένα άτομο επί 20 χρόνια και τα πράγματα δεν είναι ρόδινα κάθε μέρα. Απλά δεν είναι. Τόσο ο Μάικλ όσο κι εγώ έχουμε μια πολύ ανοιχτή σχέση. Πρέπει να είσαι ανοιχτός και ειλικρινής και να μοιράζεσαι πράγματα που πιθανότατα δεν θα συζητήσεις με κάποιον στο φαρμακείο την ώρα που περιμένεις να πληρώσεις» είχε πει πρόσφατα η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, μιλώντας για τη σχέση ζωής με τον Μάικλ Ντάγκλας.

Τότε ήταν που αποκάλυψε πως ένιωσε καταρρακωμένη από τους ισχυρισμούς περί σεξουαλικής παρενόχλησης που έγιναν εναντίον του συζύγου της. Η διάσημη Ουαλή ηθοποιός είπε ότι αναγκάστηκε να κάνει μια «πολύ μεγάλη συζήτηση» με τον σύζυγό της, ενώ τα παιδιά της ήταν παρόντα, αφού μία πρώην υπάλληλος κατηγόρησε τον Μάικλ Ντάγκλας πως αυνανίστηκε μπροστά της πριν από 30 χρόνια.

«Προέρχομαι από μια ευρωπαϊκή οικογένεια με πολλά μέλη και έτσι, μοιραζόμαστε τα πάντα γύρω από το τραπέζι -θέματα με την κόρη μου, αν νιώθει ανασφαλής, είναι εξάλλου έφηβη και τα κορίτσια μπορούν να γίνονται κακά. Ο γιος μου πηγαίνει στο κολέγιο- πώς είναι γι’ αυτόν η φοιτητική ζωή και πώς είναι για μένα τώρα που έφυγε. Τέτοιες συζητήσεις κάνουμε διαρκώς. Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο στο σπίτι μας» είπε ενώ παραδέχτηκε ότι αυτή και ο Μάικλ είχαν σκαμπανεβάσματα στον γάμο τους, αλλά ποτέ κάτι που να τους οδηγήσει στο τέλος.

Τώρα, με αφορμή τα 20 χρόνια γάμου τους, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έφτιαξε ένα υπέροχο βίντεο από την κοινή τους ζωή, ευχαριστώντας το σύζυγό της για την αγάπη και τα γέλια που της χάρισε αυτές τις 7304.85 μέρες που ζούνε μαζί. Δεν παρέλειψε να βάλει και τις εντάσεις, βέβαια, πάντα με χιουμοριστικό τρόπο.

Το ζευγάρι πέρασε μια δοκιμασία το 2013 όταν ο ηθοποιός αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο στη γλώσσα, κάτι που του προκάλεσε όπως είχε ο ίδιος δηλώσει το στοματικό σεξ.