Ελένη Μενεγάκη: Επιστρέφει στον ΑΝΤ1; Οι συζητήσεις και το συμβόλαιο

POP UP TEAM
/
24 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ήταν 21 Μαΐου όταν η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωνε live στο κοινό της πως θα αποχωρήσει από τον Alpha και δεν θα εργαστεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις και σε φάση «υπογραφών συμβολαίων» με τον ΑΝΤ1.

Οι φήμες είχαν ήδη πυκνώσει από τα τέλη της προηγούμενης σεζόν και, σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα ο ίδιος ο Θοδωρής Κυριακού, έχει αναλάβει πλέον προσωπικά τις διαπραγματεύσεις για ένα διετές συμβόλαιο με ισχύ από το επόμενο φθινόπωρο έως και το 2023. Τα τελευταία 24ωρα υπάρχει μάλιστα έντονη φημολογία για «υπογραφές» μετά από ρεπορτάζ του “Secret”, αν και προς το παρόν καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι επισήμως. Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Open πάντως, η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να μην έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο αλλά όντως βρίσκεται σε αλλεπάλληλες συζητήσεις για την τηλεοπτική της επιστροφή. 

Τριάντα χρόνια τηλεόραση Η Ελένη Μενεγάκη, είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991 στο κανάλι MEGA και την εκπομπή «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη. Το 1992 εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» ενώ συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca», για δύο σεζόν, ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου. Ο «Πρωινός Καφές», ο «Καφές με την Ελένη» και η «Ελένη» Το 1995, υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και πρωταγωνίστησε για μια σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά. Παράλληλα, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές» που την καθιέρωσε ως παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης.

Η εκπομπή προβλήθηκε για δέκα συνεχόμενες σεζόν ενώ στο μεσοδιάστημα παρουσίαζε και τα «Καλλιστεία ΑΝΤ1». Το 2005, υπέγραψε με τον Alpha και ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής «Καφές με την Ελένη» για έξι χρόνια. Από το 2011, πέρασε στην μεσημεριανή ζώνη παρουσιάζοντας την εκπομπή «Ελένη», και πάλι στον Alpha, ενώ, πιστή στη συνήθειά της να εμφανίζεται «απρόσμενα» σε τηλεοπτικές σειρές, έκανε ένα πέρασμα από τις παραγωγές «Από άλλο ανέκδοτο» το 2014 και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» το 2017. 

 

Με πληροφορίες από lifo

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved