Η εντυπωσιακή Έλενα Κρίστενσεν πρωταγωνίστρια στη χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Victoria’s Secret στα 51 της

POP UP TEAM
/
4 Δεκεμβρίου, 2020

Η χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Victoria’s Secret έχει κάτι από τη λάμψη των super model των 90’s με πρωταγωνίστρια την Έλενα Κρίστενσεν.

Η Έλενα Κρίστενσεν είναι από τα πιο διάσημα super model στον κόσμο που μεσουρανούσε στη δεκαετία του ’90 μαζί με την Κλόντια Σίφερ, την Σίντι Κρόφορντ και την Λίντα Εβανγκελίστα.

Το όνομά της συνδέθηκε με τη “χρυσή εποχή” του μόντελινγκ και περπάτησε στις πασαρέλες των πιο μεγάλων οίκων.

Υπήρξε ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα και διάσημα μοντέλα σε ολόκληρο τον κόσμο που εντυπωσίαζε όχι μόνο για το αγαλματένιο κορμί της αλλά και για το ξεχωριστό πρόσωπό της.

Από τις πασαρέλες και τις φωτογραφίσεις, μέχρι την αξέχαστη συμμετοχή της στο βίντεο κλιπ “Wicked game” του Κρις Αϊζακ 30 χρόνια πριν, το γνωστό μοντέλο από την Δανία έχει αφήσει τη σφραγίδα της στον κόσμο της μόδας.

Έλενα Κρίστενσεν: Πανέμορφη στα 51 της
Σήμερα η Ελενα Κρίστενσεν είναι 51 ετών, παραμένει μια απίστευτα σέξι και γοητευτική γυναίκα και φυσικά συνεχίζει την καριέρα της στο μόντελινγκ.

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε η φωτογράφηση που έκανε για τη χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Victoria’s Secret και το αποτέλεσμα κόβει την ανάσα.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα η Κρίστενσεν αποδεικνύει ότι διατηρεί αψεγάδιαστο το απίθανο κορμί της, φορώντας σέξι μαύρο κορμάκι και κόκκινα εσώρουχα.

Πριν από λίγες μέρες, η ίδια αποκάλυψε τη φωτογράφηση που έκανε στο σπίτι της στο πλαίσιο της συνεργασίας της με γνωστή αλυσίδα τζιν και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό με την ίδια να φοράει ένα σέξι λευκό τοπ και το τζιν της….

Το reunion των πέντε θρυλικών super model
Πριν από τρία χρόνια περίπου, η Έλενα Κρίστενσεν επανενώθηκε με τα άλλα αυθεντικά “σούπερ μόντελς” των ’90’s. Όλες είναι στα 50 τους και έκαναν μια σπάνια κοινή εμφανισή στην πασαρέλα, στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου, το 2017.

Η Κλόντια Σίφερ, η Ναόμι Κάμπελ, η Έλενα Κρίστενσεν, η Κάρλα Μπρούνι και η Σίντι Κρόφορντ επέστρεψαν δυναμικά στην πασαρέλα για τον οίκο Versace, γύρισαν τον χρόνο πίσω και έγραψαν ιστορία.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved