Ο Drake κυκλοφόρησε μια σειρά από αρωματικά κεριά που τοένα μυρίζει «ακριβώς όπως εκείνος»

POP UP TEAM
/
6 Δεκεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο Drake κυκλοφόρησε μια σειρά από αρωματικά κεριά, με πέντε διαφορετικά αρώματα, ένα εκ των οποίων διαφημίζεται πως μυρίζει «ακριβώς όπως εκείνος». 

Συγκεκριμένα το Carby Musk στης σειράς Better World Fragrance House περιγράφεται ως ένα «ελαφρύ άρωμα μόσχου» που «βασικά μυρίζει ακριβώς σαν τον Drake». Το κερί κοστίζει 80 δολάρια και αναδύει επίσης μυρωδιά από κεχριμπάρι, κασμίρ και βελούδο, «όπως το προσωπικό άρωμα που φορά ο 34χρονος ράπερ στην καθημερινή του ζωή». 

Ο Drake ξεκίνησε να διαφημίζει τη σειρά τον περασμένο Ιούνιο, δημοσιεύοντας τότε ένα Instagram Story των μπλε κεριών, ενώ εκτός από το Carby Musk, και τα υπόλοιπα Sweeter Tings, Williamsburg Sleepover, Good Thoughts και Muskoka (κοστίζουν 48 δολάρια) είναι ήδη sold out.

Ο Drake είναι ο πιο πρόσφατος διάσημος που κυκλοφορεί αρωματικά κεριά, μετά τις Γκουίνεθ Πάλτροου και Κιμ Καρντάσιαν που έχουν κάνει το ίδιο.

Τα κεριά της Γκουίνεθ Πάλτροου είχαν γίνει viral όταν κυκλοφόρησαν μέσω της εταιρίας Goop, καθώς ένα από αυτά είχε την επωνυμία «Αυτό Μυρίζει Σαν Το Αιδοίο Μου», και ήταν διαθέσιμο έναντι 75 δολαρίων.

 

Πηγή: lifo.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved