GNTM 3 Ανατροπή: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί -Θα έχουμε διπλή αποχώρηση;

POP UP TEAM
/
7 Δεκεμβρίου, 2020

Το σίγουρο είναι ότι η αποψινή αποχώρηση από το GNTM θα είναι γυναικεία υπόθεση με μία ή δύο κορίτσια να λένε αντίο στο ριάλιτι. Δείτε ποιες είναι.

Λίγες μέρες έμειναν για τον τελικό του ριάλιτι και στο αποψινό επεισόδιο τα επτά μοντέλα που έχουν μείνει στο GNTM θα ταξιδέψουν στην Ελαφόνησο για μια δοκιμασία με πολλή αδρεναλίνη.

Σήμερα Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, οι top 7 παίκτες του διαγωνισμού μόδας θα παλέψουν στην άμμο για την καλύτερη φωτογραφία και μια θέση στην 6άδα, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους σε ένα απαιτητικό concept εμπνευσμένο από την ταινία “Mad Max”.

http://youtu.be/1lwvHGqezZg

Οι δυσκολίες στο σετ θα είναι πολλές και πολλοί διαγωνιζόμενοι θα “πελαγώσουν”. Θα υπάρξουν όμως και οι πολύ καλές αποδόσεις.

Ποιος ή ποιες αποχωρούν απόψε;
Μετά τις αποχωρήσεις του Δημοσθένη τη Δευτέρα 30/11 και της Λίας την Τρίτη 1/12, στο GNTM 3 παραμένουν επτά παίκτες και ο ημιτελικός πλησιάζει.

Αυτοί είναι οι: Ηρακλής, Αιμιλιάνο, Ανδρέας, Έντουαρντ, Ξένια, Παρασκευή και Μαριαγάπη.

Ποιος όμως δεν θα καταφέρει να μπει στην 6αδα; Σύμφωνα με τα spoiler, από το GNTM 3 αποχωρεί η Ξένια, η οποία παρά το ότι ξαναμπήκε στο παιχνίδι, δεν καταφέρνει να φτάσει στον ημιτελικό.

xeniamariagap

Το spoiler για τη διπλή αποχώρηση
Ωστόσο, υπάρχει και δεύτερο spoiler που θέλει για σήμερα Δευτέρα 7/12 να αποχωρούν δύο παίκτριες και συγκεκριμένα η Ξένια και η Μαριαγάπη.

Θυμίζουμε ότι διπλή αποχώρηση είχαμε σε όλους τους προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι μόδας οπότε αυτό δεν θα είναι κάτι θα συμβεί για πρώτη φορά.

Μάλιστα, είναι και λογικό καθώς δεδομένου ότι την άλλη Τετάρτη είναι ο τελικός, αν σήμερα φύγουν δύο παίκτριες, αύριο ακόμα ένας παίκτης και την επόμενη Δευτέρα ο τελευταίος παίκτης πριν τον τελικό, τότε βγαίνει η τελική τριάδα που θα πρέπει να έχει διαμορφωθεί μέχρι την επόμενη Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου.

Τότε θα δούμε τον μεγάλο τελικό του GNTM με την επικρατέστερη τριάδα των φιναλίστ σύμφωνα με τα spoiler να είναι ο Αντρέας, ο Ηρακλής και η Παρασκευή.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved