Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της 54χρονης ηθοποιού, που την κάνει να λάμπει από ευτυχία;

Αυτή η φωτογραφία αποπνέει μια τέτοια χαρά της ζωής, που λάμπει σαν φάρος μέσα στη μουντάδα της πανδημικής εποχής, παραπέμποντας σε άλλες, καλύτερες μέρες του παρελθόντος, όταν η μοναδική μας έγνοια ήταν ο προορισμός του Σαββατόβραδου: Η Χάλι Μπέρι με ένα T-shirt και ένα ποτό στο χέρι, έτοιμη για «Saturday Swingin’» όπως γράφει στη λεζάντα της καινούριας φωτογραφίας που ανέβασε, επιβεβαιώνει πως ο έρωτας τα ομορφαίνει και τα μεταμορφώνει όλα γύρω μας και κυρίως εμάς τους ίδιους.

Η 54χρονη ηθοποιός ποζάρει πιο αισθησιακή και ευτυχισμένη από ποτέ. Όπως επιβεβαιώνει και το μπλουζάκι της, στο γεγονός ότι περνάει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της παίζει ρόλο η νέα σχέση της, με τον μουσικό Βαν Χαντ.

View this post on Instagram

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Ποιος είναι όμως ο καινούριος της σύντροφος; Είναι ένας βραβευμένος με Γκράμι, 50χρονος μουσικός, funk και R&B, που τραγουδάει, παίζει κιθάρα, μπάσο, ντραμς και πλήκτρα. Παρόλο που προστατεύει την προσωπική ζωή του από τη δημοσιότητα, σε μια συνέντευξη του 2011 είχε αποκαλύψει ότι είναι πατέρας, περιγράφοντας τα συναισθήματά του: «Είναι πολύ διασκεδαστικό! Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον να μη θέλει να εξερευνήσει την ευκαιρία της πατρότητας, αν αποφασίσετε να κάνετε παιδί» έλεγε.

 Σε μια άλλη συνέντευξή του, επίσης, το 2015, δεν έκρυβε την αδυναμία του στις επιτυχημένες γυναίκες: «Το να σε υποτιμούν κρύβει μεγάλη δύναμη. Σε τοποθετεί σε μια θέση όπου μπορείς να ξαφνιάσεις τους άλλους με τις δυνατότητές σου. Έχω ανακαλύψει ότι στη μισογυνική κοινωνία μας, οι γυναίκες κατάφεραν να ανατρέψουν τα προγνωστικά».

Διόλου παράξενα λοιπόν γοητεύτηκε από την Μπέρι, που έχει καταφέρει να συνδυάσει τη μητρότητα (μιας 12χρονης κόρης και ενός 6χρονου γιου) με μια επιτυχημένη διαδρομή στην υποκριτική που της έφερε, το 2002, ένα Όσκαρ για τον ρόλο της στην ταινία «Ο χορός των τεράτων» (2002).

Παρακολουθήστε τη μεταμόρφωση της Χάλι Μπέρι από 3 έως 52 ετών:

 

 

Με πληροφορίες από womantoc