Η μάχη της τηλεθέασης την Παρασκευή είχε μεγάλο νικητή την “Ευτυχία” απέναντι σε Big Brother & Bachelor

POP UP TEAM
/
20 Δεκεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η πρώτη προβολή της περσινής κινηματογραφικής επιτυχίας “Ευτυχία” κατάφερε να επικρατήσει στην μάχη της τηλεθέασης το βράδυ της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου, εκτοπίζοντας τους τελικούς των δύο ριάλιτι Big Brother και The Bachelor που θεωρούνταν φαβορί.

Οι τελικοί Big Brother και Bachelor έδωσαν τη μάχη τους, χωρίς τύχη όμως αφού η ταινία που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 κατάφερε με άνεση να επικρατήσει τόσο στο γενικό όσο και στο δυναμικό κοινό.

Η ταινία για τη ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1, σάρωσε στην prime time, σημειώνοντας μέσο όρο 30,5% στο γενικό σύνολο και 29,6% στο δυναμικό κοινό.

Το Bachelor βρέθηκε στη δεύτερη θέση με μέσο όρο 22,1% στο γενικό και 24,2% στο δυναμικό, ενώ αντίστοιχα το Big Brother είχε 19% και 20,4%.

Η μάχη της τηλεθέασης

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Ευτυχία – 30,5%

The Bachelor – 22,1%

Big Brother – 19%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Ευτυχία – 29,6%

The Bachelor – 24,2%

Big Brother – 20,4%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved