Το 1997 η Βικτόρια Μπέκαμ ήταν μία από τις πιο δημοφιλείς ποπ σταρ ολόκληρου του κόσμου. Η Posh, όπως έγινε γνωστή σαν μέλος του βρετανικού συγκροτήματος Spice Girls, φορούσε τα στενά, μαύρα φορεματάκια της, έδειχνε σε όλο τον πλανήτη τα λεπτά, καλλίγραμμα πόδια της και δε χαμογελούσε ποτέ. Αλλά ακόμα και αυτό ήταν μέρος της γοητείας της.

Εκείνη την εποχή το σούπερ πετυχημένο γυναικείο συγκρότημα των 90's έδινε τη μία συνέντευξη μετά την άλλη. Το χιτ «Wannabe» ήταν αρκετό για να τις εκτινάξει στα παγκόσμια charts και φαίνεται ότι στην αρχή τουλάχιστον κάποιες δυσκολεύτηκαν να διαχειριστούν την απότομη επιτυχία τους.

Πριν από 23 χρόνια, λοιπόν, σε μία συνέντευξη Τύπου στη Βραζιλία, το γκρουπ είχε εμφανιστεί για να μιλήσει στους δημοσιογράφους για τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τη μόνη διαφορά ότι ένα εκ των πέντε μελών ήταν ψυχική απούσα από το γεγονός. Ο λόγος για τη Βικτόρια, η οποία εμφανίστηκε μεν με όλες τις υπόλοιπες, αδυνατούσε δε να διατυπώσει μία ολόκληρη πρόταση, προκαλώνοντας την απορία των παρευρισκομένων.

Η Μπέκαμ καθ' όλη τη διάρκεια της συνέντευξης κοιτούσε σα χαμένη το κενό, ενώ κάποια στιγμή απλά σηκώθηκε και έφυγε από το χώρο χωρίς κανείς να καταλάβει το γιατί.

Τώρα η Βρετανίδα σχεδιστρία επιχείρησε να εξηγήσει επιτέλους τον λόγο που είχε φερθεί τόσο παράξενα τη συγκεκριμένη ημέρα στη Βραζιλία, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ότι είχε πιει πάρα πολύ και δεν αισθανόταν καθόλου καλά, με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνει τι κάνει.

Πάντως η τότε συμπεριφορά της είχε κάνει το παγκόσμιο κενό να γελάσει πάρα πολύ, ενώ μελλοντικά έγινε ακόμα και meme στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Προς υπεράσπισή μου είχα τρομερό hangover», έγραψε η Μπέκαμ κάτω από ένα νέο βίντεο από το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο έχει γίνει ξανά viral.

Δείτε το άβολο περιστατικό: