Ντουμπάι: Ποιοι κοσμικοί άλλαξαν χρόνο στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι της χλιδής- Εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα

POP UP TEAM
/
4 Ιανουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Το πρωτοχρονιάτικο πάρτι της χλιδής στο Ντουμπάι, οι λαμπερές παρουσίες και το πρώτο κρούσμα που εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο.

Στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, η φετινή Πρωτοχρονιά ήταν περίεργη, αφού τα μέτρα lockdown λόγω κορονοϊού κράτησαν κλειστά τα εστιατόρια και τα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης, όχι όμως στο Ντουμπάι.

Kανένα lockdown δεν πτόησε την κοσμική Αθήνα και τους Έλληνες σελέμπριτι και δεν τους εμπόδισε να γλεντήσουν όπως έχουν συνηθίσει με πάρτι, ζωντανή μουσική και χλιδή. Έστω κι αν έπρεπε να ταξιδέψουν μέχρι το εξωτικό Ντουμπάι…

Εκεί, όπου δεν υπάρχουν lockdown και αυστηρά μέτρα για κατά της μετάδοσης του κορονοϊού, η κοσμική Αθήνα γιόρτασε τον ερχομό του 2021, εκτός ελληνικής – και γενικότερα – πραγματικότητας.

Ήδη οι σελέμπριτις έχουν πάρει τον δρόμο της επιστροφής, ενώ στο αεροδρόμιο γίνονται αυστηρά τεστ σε όλους όσους έρχονται από Ντουμπάι.

Μάλιστα, εντοπίστηκε ήδη ένα κρούσμα κορονοϊού ήδη ανάμεσα στους επιβάτες που έφτασαν στην Αθήνα από το Ντουμπάι, όπου είχαν πάει για το πρωτοχρονιάτικο πάρτι.

Όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ, θετική βρέθηκε μία γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο σπίτι της με βανάκι της Πολιτικής Προστασίας. Η εξέλιξη έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στις αρμόδιες αρχές, καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αφιχθούν κι άλλοι Έλληνες που πέρασαν την περίοδο των εορτών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

http://youtu.be/_ELRwP65oyU

Ποιοι άλλαξαν χρόνο στο Nammos Dubai
Tο μεγαλοπρεπές πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο επιβλητικό Nammos Dubai τα είχε όλα: Φαγητό, χορό και γλέντι μέχρι πρωίας χωρίς μάσκες και περιορισμούς.

Όσο για το ποιοι Έλληνες βρέθηκαν στο περιβόητο πάρτι μεταξύ αυτών ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Κατερίνα Λιόλιου, ο Χάρης Σιανίδης, η Σοφία Χαρμαντά, ο Ανδρέας και η Αλεξάνδρα Παναγιώτου, η Ιωάννα Μπέλα, η Σήλια Κριθαριώτη με την οικογένειά της και η Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγό της.

Αυτοί και πολλοί άλλοι επέλεξαν το φημισμένο Nammos Dubai για να γιορτάσουν τον ερχομό του 2021, μακριά από lockdown, απολαμβάνοντας την απόλυτη χλιδή και ένα πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα που περιελάμβανε μεταξύ άλλων και πληθώρα Ελλήνων καλλιτεχνών και dj, όπως τον Στέφανο Κορκολή, τη Σοφία Μανουσάκη, τον Αντώνη Δημητριάδη και τον Βασίλη Τσιλιχρήστο.

Στο Nτουμπάι έκανε Πρωτοχρονιά και ο διάσημος έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος βρισκόταν ήδη εκεί για προπονήσεις και πέρασε την πρωτοχρονιά διασκεδάζοντας με την παρέα του στο περίφημο Cipriani.

Η αραβική χώρα θεωρείται covid free, παρότι καθημερινά ανακοινώνει πάνω από 1.500 νέα κρούσματα κορονοϊού, ωστόσο δεν ισχύουν τα μέτρα lockdown, τα μαγαζιά εστίασης λειτουργούν και τα πάρτι τις γιορτινές μέρες χτύπησαν “κόκκινο”.

Το twitter πήρε φωτιά
Η είδηση ότι υπήρξαν κάποιοι που ταξίδεψαν στο Ντουμπάι προκειμένου να μην χάσουν το πρωτοχρονιάτικο πάρτι τους, δεν έμεινε ασχολίαστο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε μερικά από τα tweets:

– Μη γκρινιάζετε για το Ντουμπάι. Δεν απαγορεύεται να πας στο εξωτερικό. Απαγορεύεται να πας στο διπλανό νομό να δεις τη μάνα σου. Εξωτερικό επιτρέπεται
– Αθήνα – Ντουμπάι το νέο Κολιάτσου-Παγκρατι
– Αυτές τις ώρες η σκέψη μου είναι σε όσους δεν μπόρεσαν να πάνε στα χειμερινά θέρετρα της Ευρώπης και αναγκάστηκαν να πάνε Ντουμπάι για να αλλάξουν χρονιά. Άλλο κακό να μην τους βρει

– Δηλαδή αποκλείουμε την περίπτωση να είχαν ρίζες με ελιές στο Ντουμπάι και να πήγαν να τις μαζέψουν??!

– Για το Ντουμπάι..τουλάχιστον προκλητικό..δεν μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου να βιώνει καραντίνα και να έχει περάσει σχεδόν μοναχικά τις γιορτές, και κάποιοι “προνομιούχοι” να κάνουν τα δικά τους…το ποιοι είναι και τι έχουν κάνει, δεν το ξέρω άρα δεν θα πω τίποτα..

– Το πιο ντροπιαστικό δεν είναι ότι πήγαν #Ντουμπάι , το πιο ντροπιαστικο είναι ότι δεν θα τους κρατήσουν εκεί και θα γυρίσουν.

– Πάει, ξεβλάχεψε και το Ντουμπάϊ!

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved