Το νέο μήνυμα του Πέτρου Κωστόπουλου μετά τον σάλο για την Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι.

Στο Ντουμπάι υποδέχτηκε το 2021 ο Πέτρος Κωστόπουλος μαζί με τη σύντροφό του και δημοφιλή τραγουδίστρια, Κατερίνα Λιόλιου.

Ο ίδιος βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα με πολλά αρνητικά σχόλια σε βάρος του στα social media.

Ο πρώην εκδότης, τον οποίο είδαμε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της τελευταίας καραντίνας να πηγαίνει βόλτες για τρέξιμο με τον γιο του Μάξιμο, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι οι λόγοι που ταξίδεψε στο Ντουμπάϊ ήταν εντελώς επαγγελματικοί.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Κωστόπουλου
Αρχικά δήλωσε από το Ντουμπάι: "Δεν είμαι στο Ντουμπάι για διακοπές. Εδώ είναι τα κεντρικά της εταιρείας που δουλεύω εδώ και καιρό. Εταιρεία επενδύσεων σε ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη. Είμαι μάλιστα και βασικός μέτοχος στο Nammos Dubai, ενώ σύντομα θα επενδύσει και στην Ελλάδα. Ήρθα καλεσμένος για δουλειά και για Πρωτοχρονιά. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Οπότε ό,τι κακόβουλο γράφεται με αφήνει αδιάφορο. Déjà vu!". 

kosdub

Σήμερα, ο Πέτρος Κωστόπουλος ο οποίος άλλαξε χρονιά στο Nammos Dubai, μαζί με όλη την κοσμική Αθήνα, έκανε δηλώσεις στο Happy Day και ζήτησε από την Σταματίνα Τσιμτσιλή να μεταφέρει τα εξής: "Για την προσωπική του ζωή είναι πολύ χαρούμενος και το είχε ανάγκη να είναι ευτυχισμένος. Αυτό που μου ζήτησε εμένα προσωπικά, αν μπορούμε να πούμε, είναι ότι εκεί ήταν με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την εταιρία στην οποία δουλεύει. Δεν ήταν με δικά του έξοδα, γιατί δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει ένα τέτοιο ταξίδι για εκείνον και τη σύντροφό του σε αυτή τη φάση της ζωής του.

kstdub2

Τα τελευταία χρόνια δουλεύει σε μια εταιρία που έχει μετοχές στο Nammos Dubai. Είχε 2.000 με 3.000 Έλληνες, εκτός από τους σελέμπριτις, γιατί υπήρχε η δυνατότητα να μείνουν σε χαμηλού μπάτζετ ξενοδοχεία. Γινόταν χαμός! Τον πείραξαν πιο πολύ τα σχόλια που του έλεγαν ότι είναι χρεοκοπημένος και εκείνος πάει διακοπές στο Ντουμπάι".