Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε για το νέο, σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, τηλεφωνικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και την Κατερίνα Σουλιώτη με αφορμή τελευταία δημοσιεύματα που τη θέλουν να χάνει τελείως την όρασή της.

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια εξήγησε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τα μάτια της και ότι έχει χάσει την όρασή της κατά περίπου 50%. «Δεν βλέπω καθαρά, είναι λίγο θολά. Είναι κάτι που συμβαίνει και σε άλλους ανθρώπους. Βλάφτηκε ανεπανόρθωτα η όρασή μου. Είναι δυστυχία» είπε, και συμπλήρωσε: «Βλέπω με γυαλιά λίγο τηλεόραση, μιλάω, συζητάω με τους φίλους μου, μια χαρά είμαι. Τις ταινίες μου, όχι. Δεν τις βλέπω. Ούτε όταν έβλεπα, δεν ήθελα».

Όσο για τις μέρες του lockdown, εξήγησε: «Έρχονται επιλεγμένοι άνθρωποι στο σπίτι μου»και συμβούλευσε τους τηλεθεατές: «Να κάνουν τον εμβόλιο έχω να πω, όπως κι εγώ που θα το κάνω σε μια βδομάδα».

Μάλιστα, μιλώντας για τις τυχόν παρενέργειες η Μαίρη Χρονοπούλου είπε με χιούμορ ότι δεν φοβάται καθόλου. «Δε φοβάμαι. Άντε καλέ. Δεν κάνω μπότοξ εγώ».