Τζένιφερ Λόπεζ: Mε απίθανο look στην Ουάσινγκτον για την ορκωμοσία Μπάιντεν

POP UP TEAM
/
20 Ιανουαρίου, 2021

Η Λατίνα σταρ Τζένιφερ Λόπεζ, έφτασε πριν από μερικές ώρες στην Ουάσινγκτον, όπου θα παρευρεθεί στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν.

Σήμερα ορκίζεται ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, σε μία διαφορετική ορκωμοσία από όλες τις προηγούμενες φορές, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία.

Μετά την ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ, θα ακολουθήσει ένα φαντασμαγορικό σόου, με διάσημους καλλιτέχνες να δίνουν τον παλμό. Ανάμεσά τους και η Λατίνα σταρ Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία και έφτασε πριν από μερικές ώρες στην Ουάσινγκτον.

Η 51χρονη σούπερ σταρ ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία, όπου ποζάρει με… αέρα, μπροστά από το ιδιωτικό της τζετ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ μοιράστηκε στη συνέχεια με τους διαδικτυακούς της φίλους, φωτογραφίες και βίντεο, από το Καπιτώλιο όπου κάνει τις πρόβες της.

Υπενθυμίζεται ότι, η σταρ της ποπ Lady Gaga θα ψάλλει τον εθνικό ύμνο κατά την ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ και η Τζένιφερ Λόπεζ θα τραγουδήσει προς τιμή του.

Μόλις ολοκληρωθεί η τελετή, ο Τζο Μπάιντεν και η Κάμαλα Χάρις θα απευθυνθούν στο έθνος σε μια ειδική τηλεοπτική εκπομπή με παρουσιαστή τον ηθοποιό Τομ Χανκς, η οποία θα ξεκινήσει στις 20.30 το βράδυ και θα μεταδοθεί από όλα τα μεγάλα αμερικανικά δίκτυα. Στο σόου, που τιτλοφορείται “Γιορτάζουμε την Αμερική”, θα εμφανιστούν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες όπως οι Τζον Μπον Τζόβι, Φου Φάιτερς, Τζον Λέτζεντ, Ντέμι Λοβάτο, Μπρους Σπρίνγκστιν, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και άλλοι. 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved