Ιρίνα Σάικ: H καλλονή που έγινε μοντέλο από λάθος

POP UP TEAM
/
26 Ιανουαρίου, 2021

Μοντέλο κατά λάθος – Πώς η Ιρίνα Σάικ “έκλεψε” τη θέση της αδελφής της Τατιάνα και από τη φτώχεια, έγινε ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο.

Η Ιρίνα Σάικ είναι ένα από τα πιο όμορφα και πετυχημένα μοντέλα στον κόσμο. Η γυναίκα με την απόλυτη φυσική ομορφιά, είναι εξίσου όμορφη είτε την βλέπουμε να περπατά με τη φόρμα της στον δρόμο, είτε σε φωτογραφήσεις και πασαρέλες των πιο διάσημων σχεδιαστών.

H Ρωσίδα καλλονή καθηλώνει με το απίθανο κορμί και την αλαβάστρινη επιδερμίδα της.

Και η ίδια φροντίζει να αποδεικνύει διαρκώς ότι διαθέτει φυσική ομορφιά, ανεβάζοντας υπέροχες φωτογραφίες της στο instagram.

Μοντέλο κατά λάθος!
Πώς θα σας φαινόταν, λοιπον, αν σας έλεγαν ότι η Ιρίνα Σάικ έγινε μοντέλο κατά λάθος; Και όλα τα οφείλει στη μητέρα της, η οποία ωστόσο δεν είχε αντιληφθεί την ομορφιά της, και θεωρούσε ότι η αδελφή της θα μπορούσε να κάνει καριέρα μοντέλου.

Οπως έχει εξομολογηθεί η Ρωσίδα καλλονή, μια μέρα η μητέρα της παρατήρησε μια διαφήμιση πρακτορείου μοντέλων σε λεωφορείο.

Τότε πήρε την μεγαλύτερη κόρη της Τατιάνα και την πήγε, καθώς πίστευε ότι είχε την απαιτούμενη ομορφιά για να γίνει μοντέλο.

Ωστόσο, όταν οι υπεύθυνοι είδαν την αδελφή της Ιρίνα, ξετρελάθηκαν με την ομορφιά της και από τότε ξεκίνησε η εντυπωσιακή καριέρα της Ρωσίδας καλλονής που έχει κερδίσει εκατομμύρια.

Από πού πηρε την ομορφιά της
Η Ιρίνα έχει δηλώσει ότι κληρονόμησε την εξωτική εμφάνισή της από τον πατέρα της που ήταν Τάταρος, ενώ από τη μητέρα έχει κληρονομήσει τα μάτια της.

Κατά καιρούς η Ιρίνα Σάικ έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες με την γυναίκα που ευθύνεται για την… κατά λάθος καριέρα της και τελικά επιβεβαιώνουμε ότι όντως έχει κληρονομήσει τα υπέροχα μάτια της.

Με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της το περασμένο Σάββατο, το πανέμορφο μοντέλο ευχήθηκε δημόσια χρόνια πολλά δημοσιεύοντας στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες της.

“Η τελειότητα δεν υπάρχει”
Πριν από ένα χρόνο περίπου, η Ιρίνα Σάικ ρωτήθηκε αν θα άλλαζε κάτι στο πρόσωπό της με τη βοήθεια της αισθητικής χειρουργικής, και έδωσε την τέλεια απάντηση: “Κοιτάξτε, αν κάποια θέλει να κάνει ένεση στα χείλη της, επειδή αισθάνεται άσχημα, ο Θεός μαζί της. Δεν κρίνω κανέναν. Προωθώ πάντα τη φυσική ομορφιά, επειδή πιστεύω ότι ζούμε σε αυτόν τον τέλειο κόσμο, στον οποίο ο καθένας θέλει να είναι τέλειος”.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved