Πάμελα Άντερσον: Ο ρομαντικός γάμος με τον σωματοφύλακά της, τo νυφικό και οι… γαλότσες

POP UP TEAM
/
29 Ιανουαρίου, 2021

Διπλή απογοήτευση για τους θαυμαστές της Πάμελα Άντερσον: Παντρεύτηκε ξανά και αποχωρεί από τα social media. Ο ρομαντικός γάμος, τo νυφικό και οι… γαλότσες.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει το μέτρημα με τους γάμους και τα διαζύγια της Πάμελα Άντερσον. Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ, μόλις παντρεύτηκε για ακόμα μια φορά – ένα χρόνο μετά το διαζύγιο της – και μάλιστα με τον σωματοφύλακά της!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Daily Mail η ηθοποιός και ο σωματοφύλακας ερωτεύτηκαν κατά την διάρκεια του lockdown και θέλησαν να επισημοποιήσουν την σχέση τους.

Η πρώην ηθοποιός του Baywatch ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για τέταρτη φορά με τον Dan Hayhurst, πρώην οικοδόμο. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια σεμνή τελετή στην οποία παρευρέθηκαν ελάχιστα άτομα στο Βανκούβερ του Καναδά την παραμονή των Χριστουγέννων.

Μιλώντας στην DailyMailTV ο ηθοποιός ανέφερε: “Είμαι ακριβώς εκεί που πρέπει να είμαι – στην αγκαλιά ενός άνδρα που πραγματικά με αγαπά”.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες του γάμου της, όπου φοράει ένα απίθανο νυφικό το οποίο συνδύασε με μαύρες γαλότσες αφού ήταν βροχερή η μέρα του γάμου της.

Ο γάμος εξπρές που κατέληξε σε ξεκατίνιασμα
Μετά τον γάμο εξπρές με τον Τζον Πίτερς – που κράτησε μόλις 12 ημέρες και κατέληξε σε ξεκατίνιασμα–η Πάμελα Άντερσον βρήκε και πάλι τον έρωτα. Θυμίζουμε ότι τότε ο 74χρονος παραγωγός κινηματογράφου Τζον Πίτερς, είχε χωρίσει με την αρραβωνιαστικιά του, προκειμένου να παντρευτεί την Πάμελα Άντερσον τον Φλεβάρη του 2020. Και τόνισε ότι τον ήθελε για τα λεφτά του.

Όπως δήλωσε ο παραγωγός στο Page Six: “Περιττό να πω ότι όταν η Πάμελα Άντερσον μου είπε πως ήθελε να παντρευτεί, ήταν σαν ένα όνειρο να γινόταν πραγματικότητα, παρόλο που ήμουν αρραβωνιασμένος με κάποια άλλη”. Και τώρα, ο Τζον Πίτερς λέει πως τα ξαναβρήκε με την πρώην αρραβωνιαστικιά του, Τζούλια Φέι Γουέστ, που μοιάζει εκπληκτικά με την Πάμελα Άντερσον.

Αποχαιρετά τα social media
Την ίδια ώρα, η Πάμελα Άντερσον ανακοίνωσε ότι αποχαιρετά τους 1,2 εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram, τους 1 εκατομμύριο ακόλουθούς της στο Twitter και τους 900.000 στο Facebook.

“Αυτή θα είναι η τελευταία μου ανάρτηση στο Instagram, το Twitter ή το Facebook” έγραψε το πρώην μοντέλο, ηθοποιός και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων στο τελευταίο της μήνυμα, όπως εξήγησε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

“Δεν με ενδιέφεραν ποτέ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και τώρα που έχω τακτοποιηθεί στη ζωή μου, εμπνέομαι πραγματικά από την ανάγνωση βιβλίων και τη φύση. Είμαι ελεύθερη” συνέχισε.

“Ευχαριστώ για την αγάπη” πρόσθεσε. “Να είστε καλά όλοι!. Ας ελπίσουμε ότι θα βρείτε τη δύναμη και την έμπνευση για να ακολουθήσετε τον σκοπό σας και να προσπαθήσετε να μην παρασυρθείτε από τη σπατάλη χρόνου” έγραψε η Πάμελα Άντερσον. 

Η γεννημένη στον Καναδά σταρ κατέληξε με δριμεία κριτική στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες επί χρόνια επιτρέπουν τη διάδοση ψεμάτων και παραπληροφόρησης χωρίς επακόλουθα, όπως ανέφερε.

“Αυτό είναι που θέλουν και μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να αποκομίσουν κέρδη” έγραψε. “Να ελέγχουν τον εγκέφαλό σας”.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved