Ο 47χρονος σταρ Jude Law απέκτησε το 6ο παιδί του

POP UP TEAM
/
16 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο Jude Law μόλις αποκάλυψε ότι απέκτησε ένα ακόμα παιδί, το έκτο του! Ο 47χρονος σταρ σε συνέντευξή του στο The Tonight Show, όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή Jimmy Fallon πώς πέρασε στην καραντίνα απάντησε ότι ασχολιόταν κυρίως με τα φυτά του, ενώ πρόσθεσε “Α, επιπλέον, απέκτησα ένα μωρό…”.

Ο Jude Law έχει άλλα πέντε παιδιά –τρία με τη Sadie Frost (τον 23χρονο Rafferty, την 19χρονη Ιris και τον 18χρονο Rudy), ένα με το μοντέλο Samantha Burke (την 10χρονη Sophia) και ένα με την τραγουδίστρια Catherine Harding (την 5χρονη Ada).

Όσο για την εμπειρία του να αποκτά κανείς ένα μωρό στη διάρκεια ενός lockdown σχολίασε: “Ήταν πολύ ωραία. Νιώθαμε ευλογημένοι που στη δεδομένη χρονική στιγμή μπορούσαμε ως οικογένεια να μείνουμε όλοι μαζί στο σπίτι και να απολαύσουμε ο ένας την παρέα του άλλου κάθε μέρα”.

Ο ηθοποιός απέφυγε να αποκαλύψει τόσο το φύλο του μωρού όσο και το όνομα που επέλεξαν να του δώσουν. Άλλωστε, σπάνια κάνει δηλώσεις για ό,τι αφορά την προσωπική ζωή του, ενώ δεν είχε ποτέ επιβεβαιώσει τις φήμες για εγκυμοσύνη της νυν συζύγου του, παρόλο που είχε θεαθεί να κυκλοφορεί στο Λονδίνο με φουσκωμένη κοιλιά.

H σύζυγος του Jude Law, Phillipa Coan, είναι ψυχολόγος και παντρεύτηκε με τον διάσημο σταρ τον Μάιο του 2019.

jude law wife philippa coan

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved