Κατερίνα Τσάβαλου: Έπαιζα με κρίσεις πανικού, μούδιαζαν όλα κι άσπριζα

POP UP TEAM
/
4 Φεβρουαρίου, 2021

Η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε για τη δυσάρεστη εμπειρία στο θέατρο με άνθρωπο που της έκανε δύσκολη τη ζωή στη σκηνή.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε η Κατερίνα Τσάβαλου.

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε στην Ελεονώρα Μελέτη μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στον εργασιακό της χώρο.

“Έχω έρθει αντιμέτωπη με σεξουαλική παρενόχληση, όπως και πολλοί. Στα ξεκινήματά μου αλλά και πιο μετά και το θεωρώ αδιανόητο ένας άνθρωπος να χρησιμοποιεί την ιδιότητά του για αυτό. Τον ξέρετε και το χειρότερο είναι ότι ήμουν σε μία παράσταση, όπου έπαιζα με κρίσεις πανικού όχι από σεξουαλική παρενόχληση αλλά από πολύ κακή συμπεριφορά πάνω στην σκηνή. Ήταν ο επικεφαλής κι έκανε διάφορους ήχους.

Κι εκτός σκηνής γίνονταν πράγματα. Έμεινα μέχρι το τέλος της παράστασης σαν επαγγελματίας αλλά πάθαινα κρίσεις πανικού, μούδιαζαν όλα κι άσπριζα. Δεν μιλάμε με αυτόν τον άνθρωπο και για να πάρω και τα χρήματά μου, όπου δημιουργούσε κι εκεί προβλήματα, μίλησε ο δικηγόρος μου. Όποιον μπορώ να διαφυλάξω από αυτόν τον άνθρωπο στον χώρο, θα το κάνω. Αν ξαναγινόταν παράσταση κι ήταν απλά μέλος κι όχι επικεφαλής, θα πήγαινα”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Τσάβαλου.

Δείτε στο βίντεο όσα εξομολογήθηκε η Κατερίνα Τσάβαλου.

http://youtu.be/-7YT2n6cCZ0

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved