Πιθανότατα, όταν κάνεις τη σύνδεση του τίτλου με την εικόνα, θα μας πάρεις με τις πέτρες. Και δίκιο θα έχεις, γιατί μοιάζει με κοροϊδία. Όμως δεν είναι. Τουλάχιστον όχι ηθελημένη. Γιατί αυτός ο τίτλος δεν ήταν αποτέλεσμα μόνο της γοητείας που ασκεί η Νικολέττα Ράλλη. Ήταν και προϊόν της μεσημεριανής λιγούρας και της ανάγκης για διακοπές.

Αν δεις αυτή τη φωτογραφία θα φτιάξεις στο μυαλό σου το ιδανικό πλάνο της ζωής σου για το καλοκαίρι. Ή και για κάθε μέρα της υπόλοιπης ζωής σου. Να έχεις πάει με τη Νικολέττα για διακοπές σε κάποιο νησί, να έχετε κάνει τις βουτιές στη θάλασσα και στον γυρισμό να σταματάτε σε μια ξακουστή ταβέρνα ή εστιατόριο για ένα αυθεντικό πιάτο νησιού-χωριού. Όπως αυτό που έχει μπροστά της η Νικολέττα.

Η φωτογραφία της είναι από τις πιο σέξι γιατί συνδυάζει τα δύο πιο όμορφα πράγματα. Την ίδια και το φαγητό. Και τα δύο μπαίνουν ψηλά στις προτεραιότητες κάθε άντρα που σέβεται τον εαυτό του. Και τα δύο είναι σέξι.

Όταν συνδυάζονται τότε πλάθεται ο παράδεισος. Η Νικολέττα Ράλλη τρώει ένα πιάτο με μακαρόνια με σάλτσα και κρέας και μπόλικο τριμμένο τυρί από πάνω.