Νικόλ Κίντμαν: Υπέρλαμπρη στις Χρυσές Σφαίρες, δείχνει τις κόρες της για πρώτη φορά

POP UP TEAM
/
2 Μαρτίου, 2021

Εκτός από το υπέροχο Louis Vuitton φόρεμα της Νικόλ Κίντμαν, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν, οι φωτογραφίες με τις κόρες της που έδειξε για πρώτη φορά.

Η Νικόλ Κίντμαν είναι μια πολύ όμορφη και λαμπερή γυναίκα, η οποία είναι εξίσου εντυπωσιακή στα 53 της χρόνια και το απέδειξε για ακόμα μια φορά στην τελετή των Χρυσών Σφαιρών 2021.

Η 78η τελετή απονομής των “Χρυσών Σφαιρών” ή αλλιώς ο προάγγελος των βραβείων Oscar, όπως συνηθίζουν να την αποκαλούν, πραγματοποιήθηκε και μάς χάρισε λίγη από τη λάμψη που τόσο μας είχε λείψει αν και όλα ήταν διαφορετικά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Νικόλ Κίντμαν με Louis Vuitton
Η βραβευμένη ηθοποιός έκανε μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση από το σπίτι της, χωρίς ωστόσο να κάνει καμία έκπτωση σε λάμψη και γκλάμουρ.

 Όμως εκτός από το υπέροχο Louis Vuitton φόρεμά της, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν και οι φωτογραφίες με τις κόρες της.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε από το σαλόνι του σπιτιού της μαζί με τον σύζυγό της Κιθ Ούρμπαν και τις δύο κόρες τους, την Σάντει Ρόουζ ( 12 ετών) και την Φέιθ Μάργκαρετ( 10 ετών).

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός δείχνει τα πρόσωπα των δύο κοριτσιών της.

nikkit2

nikkit3

nikkit4

Πόσο μοιάζει με τις κόρες της;
Πριν από λίγες μέρες, η ηθοποιός του “Eyes Wide Shut”, έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, δημοσιεύοντας στα social media δύο φωτογραφίες της. Μια από τότε που ήταν μικρό κοριτσάκι και μία πρόσφατη.

Στην αναδρομή της παιδικής της ηλικίας, η μικρή Νικόλ είναι καθισμένη σε μια πολυθρόνα σε κήπο, φορώντας ένα πράσινο φόρεμα και ένα κοκκαλάκι στα πορτοκαλο – κόκκινα μακριά μαλλιά της. Μάλιστα, κοιτάζει με αυτοπεποίθηση τον φωτογραφικό φακό.

Η δεύτερη εικόνα της διάσημης ηθοποιούς είναι μια selfie της όπως είναι σήμερα, με πυρόξανθές μπούκλες, και το ίδιο βλέμμα στην κάμερα.

 “Little Nic ➡️ Big Nic”, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

Η αλήθεια είναι ότι οι κόρες της μοιάζουν περισσότερο με τον πατέρα τους, ενώ καμία δεν έχει πάρει το κόκκινο χρώμα των μαλλιών της.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved