Ντέμι Μουρ: Η νέα φωτογραφία της 58χρονης ηθοποιού με αψεγάδιαστη επιδερμίδα που γίνεται viral

POP UP TEAM
/
3 Μαρτίου, 2021

Η ηθοποιός σε καινούρια ανάρτησή της στο Instagram μοιάζει σαν να γυρίζει τον χρόνο πολλές δεκαετίες πίσω ξεσηκώνοντας σχόλια για «Photoshop» και πλαστικές.

Η Ντέμι Μουρ στη νέα φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram φαίνεται πολύ πιο κοντά στα 18, παρά στα 58, που είναι η βιολογική της ηλικία, καθώς η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της θυμίζει κορίτσι στην εφηβεία. «Πρώιμη ανοιξιάτικη καθαριότητα ή μια ευκαιρία για μεταμφιέσεις» διερωτάται στη λεζάντα, όμως το πραγματικό ερώτημα ανάμεσα στους χρήστες των social media είναι: «Photoshop ή πλαστική επέμβαση;».

«Απλά παραδέξου ότι έκανες λίφτινγκ και όλοι θα ηρεμήσουν» σχολιάζει κάποιος, ενδεικτικά, στο Instagram. Όποια κι αν είναι η απάντηση, όμως, είναι δική της η εικόνα και ό,τι θέλει την κάνει. Άλλωστε, και άλλες επώνυμες -και ανώνυμες- έχουν προχωρήσει σε αισθητικές επεμβάσεις αλλά όχι πάντα με τόσο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Πριν από μερικούς μήνες η Ντέμι Μουρ είχε ανεβάσει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τις κόρες της με τον Μπρους Γουίλις, Ταλούλα, Ράμερ και Σκάουτ, όπου μοιάζουν όλες σαν αδερφές. Κατά καιρούς είχαν κάνει την εμφάνισή τους διάφορα δημοσιεύματα, για τον εθισμό της ηθοποιού στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά μετά τον χωρισμό της από τον Άστον Κούτσερ, που οδήγησαν στην απομάκρυνσή της από τις κόρες της, με αποκορύφωμα τα ασφαλιστικά μέτρα που της είχαν κάνει. Η Ταλούλα, μάλιστα, δίνει και η ίδια μάχη με τις διατροφικές διαταραχές και το αλκοόλ.

Πλέον όμως μητέρα και κόρες φαίνεται να έχουν επουλώσει τις παλιές πληγές και να έχουν επανασυνδεθεί, σύμφωνα με μια κοινή συνέντευξή τους στην εκπομπή Red Table Talk. «Ευγνωμοσύνη για τα κορίτσια μου. Ελπίζω όλοι να περάσατε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!» έγραφε η Ντέμι Μουρ στη λεζάντα της ασπρόμαυρης φωτογραφίας όπου τίποτα δεν θυμίζει το δύσκολο παρελθόν τους.

Δείτε τη νέα φωτογραφία της Ντέμι Μουρ:

 Δείτε τη φωτογραφία της Ντέμι Μουρ με τις κόρες της:

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved