Όταν η Μέγκαν Μαρκλ σκέφτηκε να αυτοκτονήσει: “Μόλις είχα πει στον Χάρι ότι δεν ήθελα να ζω πια”

POP UP TEAM
/
9 Μαρτίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

“Μόλις είχα πει στον Χάρι ότι δεν ήθελα να ζω πια” είπε η Μέγκαν Μαρκλ περιγράφοντας την εμφάνισή τους στο Royal Albert Hall

Ένα 24ωρο μετά την πολυαναμενόμενη συνέντευξη-κόλαφος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ για το Παλάτι, το ζευγάρι έκανε αυτό για το οποίο είχε προεδοποιήσει το παλάτι εδώ και πολλούς μήνες: Τα είπαν όλα.

Σε μια συνέντευξη ιδιαίτερα αποκαλυπτική, μετά την οποία τίποτα δεν θα είναι το ίδιο στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, περιέγραψαν τη ζωή τους πριν αποχωρήσουν από τα βασιλικά καθήκοντα και μετακομίσουν στην Αμερική. Και την περιέγραψαν με τα πιο μελανά χρώματα.

Όταν η Μέγκαν έμεινε έγκυος στον Άρτσι
Μεταξύ όλων όσων είπαν οι δυο τους, ο ρατσισμός που βίωσε η Μέγκαν όταν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, είναι ένα από τα θέματα που προκάλεσαν αρνητικά σχόλια για το παλάτι.

Η Δούκισσα του Σάσεξ παραδέχθηκε ότι σοκαρίστηκε από την αντίδραση του Παλατιού στην άφιξη του γιου της, του Άρτσι. Όπως είπε, μπροστά στον φόβο να υπάρξει μαύρος πρίγκιπας, το Παλάτι αποφάσισε και ανακοίνωσε στους Σάσεξ ότι δεν θα του δώσουν ούτε πριγκιπικό τίτλο, ούτε κρατική ασφάλεια.

 http://youtu.be/xzTIxj7IWHk

“Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου παράλληλα γίνονταν συζητήσεις, οπως ότι δεν θα του δοθεί ασφάλεια, δεν θα του δοθεί τίτλος, αλλά και ανησυχίες για το πόσο σκούρο θα μπορούσε να είναι το δέρμα του όταν γεννηθεί”, είπε η Μέγκαν Μαρκλ.

Η Οπρα πίεσε για να μάθει το όνομα του μέλους της βασιλικής οικογένειας που έκανε αυτό το ρατσιστικό σχόλιο, ωστόσο η Μέγκαν Μαρκλ δεν προχώρησε στην αποκάλυψη.

Λίγες ώρες αργότερα, η Όπρα διευκρίνισε ότι ούτε η βασίλισσα, ούτε ο πρίγκιπας Φίλιππος δεν έκαναν αυτό το σχόλιο, ενώ οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας θέλουν τον πρίγκιπα Κάρολο να έχει μιλήσει για το “σκούρο” χρώμα του Άρτσι.

Εν μέσω αυτής της κρίσης, η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία περιμένει το δεύτερο παιδί της που είναι κορίτσι, ήταν έγκυος στον Άρτσι και είχε τάσεις αυτοκτονίας, όπως η ίδια εξήγησε.

“Αισθανόμουν ντροπή όταν το είπα στον Χάρι, ειδικά επειδή ξέρω τη μεγάλη απώλεια που έχει υποστεί στη ζωή του, αλλά παράλληλα ήξερα ότι αν δεν το έλεγα, ότι θα το έκανα και απλά δεν ήθελα να ζήσω πια”, είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η Μέγκαν περιέγραψε τη συγκεκριμένη μέρα που είχε πει στον Χάρι ότι σκεφτόταν να αυτοκτονήσει, καθώς το ίδιο βράδυ οι δυο τους παρακολούθησαν συναυλία στο Royal Albert Hall. Φυσικά, τότε όλα έμοιαζαν τέλεια ανάμεσά τους, ωστόσο, όπως είπε η Μέγκαν, εκείνη την ημέρα ο Χάρι της κρατούσε συνέχεια σφιχτά το χέρι και αυτό φαινόταν.

Δείτε την εμφάνιση του ζευγαριού, την ημέρα που η Μέγκαν είπε στον Χάρι ότι ήθελε να αυτοκτονήσει:

http://youtu.be/L1TsqrsMceo

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved