Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ζηλέψει κανείς την Κάιλι Τζένερ. Από τα 18 της έχει εξασφαλίσει το ευ ζην της. Στα 21 της εξασφάλισε το ευ ζην του παιδιού της και λογικά όποιου άλλου παιδιού κάνει, ίσως και των εγγονιών της. Είναι μια πολύ δημοφιλής και ισχυρή γυναίκα. Έχει τη δυνατότητα να βλέπει τα πιο εξωτικά μέρη του κόσμου.

Αν όμως έπρεπε να ζηλέψουμε κάποιον, αυτός δεν θα ήταν η Κάιλι, αλλά ο σύντροφος της και πατέρας του παιδιού της, ο Τράβις Σκοτ. Ο λόγος είναι ότι έχει στο πλάι του αυτή την κοπέλα-γυναίκα. Αυτή που πέραν όλων των παραπάνω στοιχείων και σίγουρα πάνω απ΄αυτά, είναι τόσο σέξι, τόσο πληθωρική. Είναι ένας λόγος για να ξυπνάς το πρωί και να ευλογείς την τύχη σου.

Φαινόμαστε υπερβολικοί, αλλά η φωτογραφία που ακολουθεί εξηγεί όλη την υπερβολή μας. Η Κάιλι Τζένερ έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις διακοπές με τις φίλες της στην Καραϊβική και προωθεί ένα νέο προϊόν από την πλατφόρμα της με προϊόντα αισθητικής. Πρόκειται για μια αλοιφή για το δέρμα, την οποία η Κάιλι έβαλε στο κορμί της και κάνει μπαμ η γυαλάδα στους γλουτούς της.

Όπως κάνει μπαμ κι ότι το ένδυμα της είναι διάφανο και δεν υπάρχει τίποτα από μέσα.
Η Κάιλι παίρνει μια πόζα που θυμίζει θεϊκή ύπαρξη, καλύπτει με το χέρι της το στήθος της και αφήνει τις καμπύλες της να κυριαρχήσουν.