Σέλμα Μπλερ: «Το μπαστούνι έγινε η φυσική προέκτασή μου»- H ζωή με σκλήρυνση κατά πλάκας

POP UP TEAM
/
22 Απριλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Νέα ανάρτηση της ηθοποιού μάς εμπνέει να μετατρέψουμε κάθε «αδυναμία» μας σε πηγή δύναμης. Ακόμα και αν είναι ένα ζόρικο χρόνιο αυτοάνοσο νόσημα.

Θα μπορούσε να είναι αξεσουάρ από κάποια χορογραφία, αλλά είναι το απαραίτητο βοήθημά της μετά τη διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας. Η Σέλμα Μπλερ, που ζει με το αυτοάνοσο νόσημα περίπου από τα τριάντα χρόνια της, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με το μπαστούνι της και υπέροχο, διάφανο μάξι φόρεμα, επιβεβαιώνοντας πως ό,τι μας περιορίζει είναι κυριολεκτικά στο χέρι μας, με έμπνευση και δύναμη, να το μετατρέψουμε σε ατού. Σε στιλάτο και πρακτικό αξεσουάρ.

 

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει σε ποιο βαθμό το μπαστούνι μου είχε γίνει κομμάτι μου μέχρι που σήμερα το άφησα στην άκρη και άρχισα να αναρωτιέμαι γιατί δυσκολεύομαι να περπατήσω. Και μετά το θυμήθηκα. Η ξύλινη λαβή του, η αυτόματη αναγνώρισή του από τον εγκέφαλό μου καθώς μαλάκωνε τη στάση σώματός μου. Αγαπώ τα μπαστούνια μου, καθώς και τα κομψά, δανεικά κομμάτια σαν αυτό το περιζήτητο Scully & Scully. Τα βλέπω σαν συνταξιδιώτες σε διάφορες εξορμήσεις. Ειλικρινά, τις ώρες και τις ημέρες που νιώθω πιο σίγουρη με το περιβάλλον ή την ισορροπία μου, μου λείπει το μπαστούνι μου. Έχει γίνει πλέον μια φυσική προέκτασή μου. Ένας παρτενέρ χορογραφίας, που διευκολύνει τις μεταβάσεις ανάμεσα σε κινήσεις. Με βαθύ σεβασμό προς όλη την κοινότητα των ασθενών με σκλήρυνση κατά πλάκας και προς όλους, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που βρίσκεστε δίπλα μου, με οποιονδήποτε τρόπο. Σας αφιερώνω αυτόν το χορό».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Σέλμα Μπλερ:

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved